18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Ma este már torzsi nélkül lép szerverre a Budapest Five

TippmixPro CS:GO Masters: Ma este már torzsi nélkül lép szerverre a Budapest Five

Újabb forduló, újabb 4 mérkőzés vár ma este ránk.

Este már Magyarország első felelős CS:GO bajnokságának a 9. fordulójában szurkolhatunk a csapatoknak. Több szempontból is érdekes és izgalmas lesz a mai meccsnap, egyrészt folytatódik a visszavágók sora, másrészt pedig ismét történtek változások egyes alakulatok felállásában, a Budapest Five például elveszítette torzsit.

Torzsit kivásárolták, egyelőre nem tudjuk hol folytatja karrierjét, de az biztos, hogy ma este már nem erősíti a BP5 sorait, a csapat boditoval lép majd szerverre. Ez nagy lehetőség a többiek számára. Persze a Budapest Five koránt sem egyedül torzsira építette a köreit, de az tény, hogy most a legerősebb játékosukat veszítették el, amit könnyen kihasználhatnak majd a többiek, akár már ma este az IAS is. Az odavágón 16-2-re nyert a BP5, meglátjuk ezúttal milyen eredménnyel zárul majd a mérkőzés.
A nap meccsének ezúttal a Lenovo Legion Honvéd és az iPon Team Horizon Reapers összecsapását választottuk. A két csapat mérkőzésének este 9 órakor kell kezdődnie és a tabella jelenlegi 3. helye lesz a tét. Az odavágón az LLH tudott győzedelmeskedni, de "csak" 16-14-re. Az iTHR célja ma az, hogy ettől jobb köraránnyal verjék meg Camperéket. Az eredeti menetrenden azonban történtek apró változások, így ma a Honvéd két meccset játszik. Ha győzni tud az iTHR, az mindenképpen nagy siker lesz számukra, de ahhoz, hogy még ma megelőzzék a Honvédot a tabellán, a WiLD-nak is győzedelmeskedni kell.

Azonban nem a BP5 az egyetlen csapat, ahol változott a felállás. Az iTHR sem úszta meg, ma estétől kezdve bmG helyett gbk játszik majd a csapat színeiben.

A TippmixPro CS:GO Masters 10. fordulójának mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!