Kivásárolták torzsit a Budapest Five-ból! - Nemzetközi sikerre törhet a magyar játékos?

Kivásárolták torzsit a Budapest Five-ból! - Nemzetközi sikerre törhet a magyar játékos?

Szerinted melyik alakulat csaphatott le torzsira?

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem számolgattuk a napokat, hogy nem vártuk mikor jelentkezik be valaki torzsiért. A magyar AWP-s nem csak csapata, de talán egész Magyarország legtehetségesebb aktív játékosa jelenleg, akinek egy nagy hátránya volt a nemzetközi siker felé vezető úton, a régi VAC banja.

A Valve azonban nem olyan rég módosított a szabályokon, az 5 évnél idősebb kitiltások úgymond elévülnek, a VAC bannos játékosok pedig ismét szerepelhetnek minden a Valve által szponzorált eseményen is, Major kvalikon és Majorökön is. Torzsinak idén ősszel évül így el a banja, onnantól megnyílik számára az út a Major tornákig, ez pedig feltűnt másoknak is.

A mai naptól kezdve Torzsi nem tagja a Budapest Five csapatának, bár még élő szerződése volt, valaki kivásárolta abból. Egyelőre nem tudjuk, hogy melyik csapatban folytatja karrierjét, de aligha magyar szervezetről van szó. Valószínűleg nemzetközi vizekre evez a még csak 19 éves magyar mesterlövész, hogy akárcsak DeadFox, úgy ő is eljusson a CS:GO versenyek legnagyobb presztízsértékű tornáira, a Majorökre.

Torzsás "torzsi" Ádám szinte napra pontosan egy éve, 2020. május 29-én csatlakozott a BP5 családjához. Ez idő alatt 171 HLTV meccset játszott a csapattal, számtalan magyar és nemzetközi bajnokságban ültette le ellenfeleit, a mérkőzéseken pedig egy ország szurkolt neki és persze a csapatnak is. A BP5 torzsi hihetetlen 1vX megoldásaival és irgalmatlan AWP játékával nyerte meg például a K&H MNEB 2. szezonjának CS:GO versenyét, a GameBuddy Challenge Cup és a Khamsa International bajnokságát is.

Tűkön ülve várjuk, hogy mikor jelentik be torzsi jövőjét, addig pedig csak reménykedni tudunk, hogy sok szép győzelem, akár még Major matrica is vár a fiatal magyar játékosra. Ami pedig a BP5 jelenlegi versenyeit illeti, a TippmixPro CS:GO Masters mérkőzésein boditoval kiegészülve láthatjuk majd a csapatot és valószínűleg ez lesz a helyzet ESEA-n is. Utóbbi ligában ma délután 16:30-tól, TMP-n pedig 19 órától lép szerverre a Budapest Five. A csapat ugyanakkor mihamarabbi friss információkat ígért saját jövőjéről is.

Sok sikert torzsi!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(a borítóhoz használt képek forrása: facebook.com/BudapestFive és origo.hu)

Kövess Minket!