Ledobta az atomot a Valve! - Rengeteg VAC banos játékos kap új esélyt

Ledobta az atomot a Valve! - Rengeteg VAC banos játékos kap új esélyt

Többek között torzsi is új esélyt kapott.

Ha arról beszélünk, hogy hogyan reagált és reagál a Valve a Riot Games és a VALORANT sikereire, akkor hajlamosak vagyunk kizárólag ingame dolgokra gondolni. Pedig a Valve most előállt legújabb fegyverével, becélozta a Riot fejét, lőtt és betalált a headshot!

Pár perccel ezelőtt a Valve új szabálymódosítást jelentett be. Mióta CS:GO a CS:GO, aki VAC bant kapott az nem játszhatott Valve által szponzorált eseményeken. Nem játszhatott Majorön és még azok selejtezőitől is elesett. Ennek most vége! A VAC bannok bár maradnak a profilokon, a Valve továbbra sem fogja azokat feloldani csak úgy - bár nemrég erre is volt példa - de akinek 5 évnél korábbi a banja, az felmentést kap az eseményektől való eltiltás alól.

Magyarán, ha egy játékosnak minimum 5 éves a VAC banja, akkor mostantól mégis elindulhat RMR versenyeken, adott esetben a Majorön is játszhat. Rengeteg profi játékost érinthet ez. Ott van például Jamppi, aki talán most megfontolja és visszajön CS:GO-zni a VALORANT után, de van magyar érdekeltség is. Torzsi jó pár éve kapott VAC bant, ami bár jelenleg még nincs 5 éves, idén ősszel már az lesz. Ha a mostani FLASHPOINT selejtezőkön még nem is indulhat el, de idén ősztől már ő is felszabadul és onnantól nem gátolja a Valve semmiben.

Szerintetek lesznek játékosok, akik VAC banjuk miatt elmentek VALORANTozni, de most visszatérnek majd a Valve játékához?

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!