Hirdetés

Idén ősszel érkezik a képernyőkre az első League of Legends animációs sorozat

2021-ben debütál az Arcane a Netflixen.

Hirdetés

Idén ősszel, a Netflixen jelenik meg a League of Legendset fejlesztő Riot Games első animációs sorozata, az Arcane. A világ legnépszerűbb e-sport játékát körülölelő univerzumot bemutató sorozat két ikonikus játékbeli hős eredettörténetét mutatja be.

A Riot Games már 2019-ben, a cég 10. évfordulóján beharangozta, hogy a már több mint 150 karakterből álló világát egy animációs sorozat formájában is szeretné bemutatni a rajongóknak. Ennek eredménye az Arcane, amely két, a LoL univerzumban található városban, az utópisztikus Piltoverben és az elnyomott, földalatti Zaunban játszódó történetet mutat be.

Dominique Bazay, a Netflix saját gyártású animációiért felelős rendezője elmondta: „A League of Legendset világszinten szenvedély és rajongás övezi, ezért izgatottak vagyunk, hogy mi szolgálhatunk az első e világban játszódó televíziós sorozat, az Arcane otthonául. A sorozat lenyűgözően látványos lesz, a nézők minden bizonnyal tűkön ülnek majd.”

A kiadó rajongóinak száma globálisan növekszik a játékon kívül és belül is. A videóikkal a világon összesen 14 milliárd megtekintést gyűjtöttek, és a League of Legends 2020-as világbajnokságnak több mutatóban is rekordmennyiségű nézője volt. A legmagasabb egyidejű nézőszám elérte a 45 milliót is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés