Hirdetés

LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.9-es frissítésnek

Az MSI-ra készített patch teljesen ellehetetlenítette Hecarimot, legalábbis papíron ez volt a terv.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - Genesis Gaming vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Rengeteg hős kapott gyengítést a jelenlegi League of Legends frissítésben, amely kifejezetten azért készült, hogy a világ legjobb játékosai egy izgalmas, változatos metában küzdjenek meg a 2021-es Mid-Season Invitational versenyen. Ennek érdekében gyengült a Turbó Vegyitank, a Dead Man's Plate, Hecarim, Rumble és még jó pár hős. A nerfek többé-kevésbé bejöttek, bár Udyr és Rumble jelenleg abszolút a legnépszerűbb pickek között van a nemzetközi tornán. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, akiknek a győzelmi aránya a leginkább visszaesett a jelenlegi, azaz 11.9-es patchben érkezett nerfek következtében.

Hecarim

Mindent megtett a Riot Games, hogy kiszedjék a top pickek közül a Hecarim jungle-t. Lenerfelték a két kötelező tárgyát, majd csökkentettek a sebzésén. A változások megtették hatásukat, a lovas 47% körüli win rate-re esett vissza, nem ajánlott jelenleg választani.

Diana

Dianával egyszerű dolga volt a Riotnak, ugyanis a 11.8-ban túlbuffolták, ezért csak kicsit finomítani kellett a passzívból kapott bónusz támadási sebességen. A gyors reagálás működött, Diana jelenleg játszható, de messze nem számít már annyira OP-nak.

Vladimir

Dianához hasonlóan Vladimir esetében sem sikerült tökéletesen kiszámolni az erősítéseket. A hotfix két héttel később érkezett, mint azt többen várták, de legalább Vladimirt sikerült egy teljesen vállalható szintre balanszolni.

Garen

Korai tankosságából veszített a Courage (W) gyengítés miatt, azonban ez a profikat egyáltalán nem érinti. Solo/Duóra hegyezték ki ezt a nerfet, ott bevált. Garen győzelmi aránya 1,58%-kal esett vissza, aminek köszönhetően a középmezőny elején várhatja, hogy valaki pickelje őt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted Hecarim játszható még?

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • MrMeeseeks 2 hónapja
  Vicc. Nagy fenéket.
  0 0 Válasz
 • SlyGabber24 2 hónapja
  Szerintem Dianára ráfért a NERF
  0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 2 hónapja SlyGabber24
   Ennek ellenére még mindig csodamód scale-el: ha valami okból 1-0-ba kerül, onnan kb leh***ggy***zz*** az ellenfél csapatot.
   0 1 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés