DeadFox korábbi csapattársa, bondik ellen lép ma szerverre a Budapest Five

DeadFox korábbi csapattársa, bondik ellen lép ma szerverre a Budapest Five

Este újabb BP5 meccsen szurkolhatunk!

Tegnap délután remek meccset játszott a foghíjas Budapest Five az ESEA Advanced ligájában, 16-9-re tudták verni a Lilmix ötösét, ahol ezúttal GeT_RiGhT is pályára lépett. Torzsi hiánya nem látszódott meg a csapaton, fleav más stílusban, de eredményesen forgatta az AWP-t, FASHR továbbra is jó választásnak tűnik, ötödiknek pedig a Fiend csapatából ismerős bolgár Martin "mar" Kuyumdjiev ugrott be.

Ez azonban még közel sem a végleges felállás, nem tudjuk egyelőre ki jön majd torzsi helyére, ahogy azt sem, hogy FASHR hosszútávon is marad-e. Azonban biztos, hogy a héten több ESEA meccs is vár még a Budapest Five-ra, például ma este. 19 órától az ONYX csapata ellen játszanak, ami így név alapján nem valószínű, hogy sokaknak ismerős, a játékosok már annál inkább. Impulse-t például sokat láttuk játszani 2 éve a Valiance színeiben, JR megjárta már a Vega Squadront és a HR-t is, akár csak bondik.

Az ONYX teljes felállása és az ESEA 37. Advanced ligájának tabellája:

  • Aleksa "Impulse" Stankić
  • David "Dav" Miljanić
  • Dimitrije "DiMKE" Veljković
  • Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk
  • Dmitriy "jR" Chervak
  • TABELLA

DeadFox régi csapattársa tavaly még a Winstrike ötösét erősítette, január óta azonban nem volt aktív alakulat tagja. Meglátjuk, hogy ez mennyire nyomja majd rá bélyegét a játékára, az biztos, hogy komoly játékosok vannak az ellenfélnél, izgalmas meccsre számíthatunk.

A mérkőzést természetesen élőben követi majd az Esport1 stábja, 19 órától már lehet is gyülekezni az esport1tv Twitch csatornán vagy az Esport1 beépített felületén. A hét hátralévő részében pedig a TouchTheCrown és a CrowCrowd ellen játszik majd a BP5, de ESEA meccsek lévén, bármikor változhatnak még azok időpontjai.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!