A Budapest Five ismét nekivág a European Development Championshipnek!

A Budapest Five ismét nekivág a European Development Championshipnek!

Jövőhéttől újabb EDC szezonban szurkolhatunk a Budapest Five-nak.

A Békéscsabai E-sport Egyesület az EDC 4. szezonjának zárt selejtezőjébe kapott meghívást, ám onnan nem sikerült bejutniuk a fő versenyre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne magyar csapat az EDC 5 nap múlva induló negyedik szezonjában.

A Budapest Five ugyanis ismét meghívással gazdagodott, az EDC szervezői ismét szívesen látják a csapatot versenyükön, még úgy is, hogy most igazából közel sem teljes a BP5. Torzsi elköszönt, továbbra sem tudjuk hová megy és Kamion tryoutja sem vált be.

Az ESEA 37. Advanced szezonjában a bolgár Martin "mar" Kuyumdjiev és a holland Dion "FASHR" Derksen segíti ki a csapatot, valószínűleg ők lépnek majd szerverre a BP5 zászló alatt az EDC-n is. Bár mindketten csak beugrók, próbaidősek, a legutóbbi néhány meccsen már egész jó csapatmunkát tudott felmutatni az ötös.
Reméljük nem lesz ez másként most sem, nagyon jó lenne már egy szép eredményt összegyűjteni egy EDC szintű versenyről. A kihívók között azonban sok erős csapat bújik meg. Ott van a DBL Poney, a Fiend, az Entropiq és a címvédő SKADE is. Azt még nem tudjuk, hogy kikkel és melyik csoportba kerül a Budapest Five, az viszont biztos, hogy az Esport1 stábjával élőben követhetitek majd coolioék meccseit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!