LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.11-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.11-es frissítésnek

Rengeteg változtatással rúgta be az ajtót a 11.11-es LoL patch, itt vannak a buffok legnagyobb nyertesei.

A 11.10-ben csak rákészült a Riot Games arra, hogy a 11.11-es League of Legends frissítésben alaposan felrázza a metát. Összesen 19 hőst, valamint 7 tárgyat és 2 rúnát módosítottak, az érintett karakter közül kilencen kaptak erősítést. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Graves 

Szintenkénti sebzését eggyel növelték, ami +18 AD-t jelent neki az elhúzódó meccseken. A jungletakarítás eddig is nagy erőssége volt, a győzelmi arányai közel 3%-kal ugrottak meg a patch élesedése óta. Néhány hónapja még az egyik legjobb dzsungelesként tartották számon, most ismét oda kell rá figyelni.

Ezreal

Szintenként több HP regent kapott, valamint az alap armorját is megnövelték. Emellett erősítették a Divine Sunderert, így ismét az egyik legnépszerűbb lövészként lehet Ezrelre hivatkozni. Győzelmi aránya közel 3%-kal megugrott, érdemes most vele játszani, ha ADC mainek vagytok.

Ryze

A játék egyik legikonikusabb hőse több HP-t kap szintenként, azonban csak emiatt még nem kezdték el pickelni a játékosok. A győzelmi aránya ugyan jelentősen megugrott, de a népszerűségi mutatói továbbra is nagyon alacsonyak.

Singed

A proxy farm királya hiába erősödött, tulajdonképpen semmilyen ráhatása nincs a metára. Aki eddig mainelte az örül a kis buffnak, aki eddig nem foglalkozott vele, az ezután sem fog.

Hecarim

Megkapta Hecarim a neki járó erősítést a 11.11-ben, azonban még ez is kevésnek bizonyult. A Riot a jövő héten érkező 11.12-ben tovább buffolja a karaktert, akinek nagyon betett a néhány frissítéssel ezelőtti nerfcunami, valamint a Turbo Chemtank és Dead Man's Plate gyengítés.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik mitikus tárgy a legjobb Gravesen?