LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.11-es frissítésnek

LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.11-es frissítésnek

Van egy olyan hős, amit hiába buffoltak, a win rate-je összességében jelentősen lecsökkent.

Összesen 19 karaktert változtatott közvetlenül a Riot Games játékegyensúlyért felelős csapata a 11.11-es frissítésben. Közülük nyolcan kaptak direkt nerfeket, Senna és Master Yi egyszerre örülhetett buffoknak és gyengítéseknek. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyeknek a győzelmi aránya a leginkább visszaesett a jelenlegi, azaz 11.11-es frissítésben érkezett nerfek következtében.

Senna

Próbálta a Riot kompenzálni a gyengítéseket azzal, hogy adtak egy kis +AP-t a képességekhez. Ez az ötlet egyáltalán nem vált be, nem játszható jelenleg Sennának egyetlen olyan változata sem, amiben AP-s tárgyakat építenek rá.

Elise

Kevesebbet sebez Elise, miközben pók formában támad. Ennek köszönhetően early game-ben ugyanúgy hatékony, viszont a késői szakaszban jelentősen kisebb lesz a burstje.

Urgot

Tyler1 egyik kedvenc hőse minimális gyengítést kapott a W képességére, ennek ellenére több, mint egy százalékkal romlott a győzelmi aránya. Még mindig jó választás, ha egy AD-s ranged kell topra, szóval nem kell attól tartani, hogy ez a kis nerf megöli a karaktert.

Nautlius

Kisebb meglepetésre Nautilus úgy veszített százalékokat, hogy direkt nerfet kapott, aminek köszönhetően már dzsungelben is bevethető. Ez a "szerepcsere" lett a veszte, ugyanis rengetegen kezdték el játszani junglerként. Mivel alapból gyenge számokat produkált ebben a pozícióban, így jelentősen erősödött ugyan ebben az új szerepben, de támogatóként kicsit visszaesett.

Leona

Végül itt van Leona, aki az abszolút legjobb tankos supportok közé tartozik még úgyis, hogy közel 1%-kal csökkent a győzelmi aránya. Rengeteg CC-je van, sebzése sem elhanyagolható, igaz az Eclipse már nem oszt ki annyi damot, mint korábban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Nautilus most melyik szerepkörben erősebb?