Hirdetés

LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.11-es frissítésnek

Van egy olyan hős, amit hiába buffoltak, a win rate-je összességében jelentősen lecsökkent.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - Genesis Gaming vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Összesen 19 karaktert változtatott közvetlenül a Riot Games játékegyensúlyért felelős csapata a 11.11-es frissítésben. Közülük nyolcan kaptak direkt nerfeket, Senna és Master Yi egyszerre örülhetett buffoknak és gyengítéseknek. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, amelyeknek a győzelmi aránya a leginkább visszaesett a jelenlegi, azaz 11.11-es frissítésben érkezett nerfek következtében.

Senna

Próbálta a Riot kompenzálni a gyengítéseket azzal, hogy adtak egy kis +AP-t a képességekhez. Ez az ötlet egyáltalán nem vált be, nem játszható jelenleg Sennának egyetlen olyan változata sem, amiben AP-s tárgyakat építenek rá.

Elise

Kevesebbet sebez Elise, miközben pók formában támad. Ennek köszönhetően early game-ben ugyanúgy hatékony, viszont a késői szakaszban jelentősen kisebb lesz a burstje.

Urgot

Tyler1 egyik kedvenc hőse minimális gyengítést kapott a W képességére, ennek ellenére több, mint egy százalékkal romlott a győzelmi aránya. Még mindig jó választás, ha egy AD-s ranged kell topra, szóval nem kell attól tartani, hogy ez a kis nerf megöli a karaktert.

Nautlius

Kisebb meglepetésre Nautilus úgy veszített százalékokat, hogy direkt nerfet kapott, aminek köszönhetően már dzsungelben is bevethető. Ez a "szerepcsere" lett a veszte, ugyanis rengetegen kezdték el játszani junglerként. Mivel alapból gyenge számokat produkált ebben a pozícióban, így jelentősen erősödött ugyan ebben az új szerepben, de támogatóként kicsit visszaesett.

Leona

Végül itt van Leona, aki az abszolút legjobb tankos supportok közé tartozik még úgyis, hogy közel 1%-kal csökkent a győzelmi aránya. Rengeteg CC-je van, sebzése sem elhanyagolható, igaz az Eclipse már nem oszt ki annyi damot, mint korábban.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted Nautilus most melyik szerepkörben erősebb?

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • DrSynclear 1 hónapja
  Bg
  0 0 Válasz
 • Sirly 1 hónapja
  "Kisebb meglepetésre Nautilus úgy veszített százalékokat, hogy direkt nerfet kapott" Ez nem direkt buff akart lenni? 150% +dmg az szerintem buff de ti tudjátok.
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  Dzsungel
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés