5-1-ben van a BP5 az ESEA Advanced ligájában, ideje megszerezni a hatodik győzelmet!

5-1-ben van a BP5 az ESEA Advanced ligájában, ideje megszerezni a hatodik győzelmet!

Kora este ismét az ESEA Advanced ligájában játszik a BP5.

Lekopogjuk, de eddig remekül teljesít a két beugróval játszó Budapest Five az aktuális ESEA Advanced szezonban. Egyedül az ONYX tudta őket elkapni, ők is egy hosszadalmas, kétszeres hosszabbításba torkolló meccsen, ahol végül 22-18-ra nyertek bondikék.

Így is a legjobbak között van jelenleg a BP5, 5 győzelemmel és 1 vereséggel a 7. helyet foglalják el a tabellán, egészen jó köraránnyal. Az elsődleges cél, hogy a rájátszásba bejussunk, ehhez a legjobb 16 között kell végeznie coolioéknak, ami az utóbbi szezonokban rendre sikerült is. Jól állnak most is, de kell még néhány győzelem, hogy bebiztosítsák maguknak a rájátszást.

Például a mai. Ezúttal az SG.Pro kicsit szedett-vedett csapata ellen lépnek szerverre. Nem is igazán fix csapat az ellenfél, inkább egy mix, ahol a mag együtt játszik már egy rövid ideje. Ez azonban még előnyük is lehet, egy mix ötösnek mindig sokkal kiszámíthatatlanabb a játéka, mint egy összeszokott csapatnak. Ettől függetlenül a BP5 jóval esélyesebb ma este a győzelemre és reméljük meg is szerzik majd az azért járó pontokat. A meccset élőben követhetitek majd gabesson és leskisson társaságában, ezúttal a Budapest Five Twitch csatornáján és az Esport1 beépített felületén.

A mai menetrend és az ESEA 37. Advanced szezonjának tabellája:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!