Hirdetés

LoL: Lehetetlen PROJECT küldetések várnak az ARAM játékosokra

Lehet szándékos volt ez a megfogalmazás a Riot Games részéről, lehet nem, az biztos, hogy az ARAM játékosok nagyon nem örülnek az egyik PROJEKT-küldetésnek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Rainbow Six: Siege European League 2021

Vitality vs. Cowana

Hirdetés

Javában zajlik a PROJECT esemény a League of Legends kliensében, azonban nem mindenki elégedett a Riot Games által összerakott küldetésrendszerrel. Természetesen számos kihívás vár azokra, akik valódi pénzből vásárolt eseménybelépővel szeretnék kimaxolni az eseményt, de nem csak rájuk kell támaszkodnia a fejlesztőknek. Több értékes zsetont kínáló PROJEKT-küldetéshez egyáltalán nem kell Event Pass, ennek ellenére nem lehet csak egy adott módban teljesíteni a feladatokat. El kell fogadni azt a tényt, hogy vannak olyan LoL-osok, akik csak és kizárólag ARAM-on múlatják az időt, ők kerültek most egy nehéz helyzetbe.

ARAM játékosok takarjátok el a szemeteket, itt a lehetetlen PROJEKT-küldetés

30 PROJECT tokent ér, ha valaki elpusztít 100 építményt a csapatával (torony, inhibitor, Nexus) ÉS a csapat még 20 őrszemet is kiiktat. Mivel ARAM játékmódban nincsen egyetlen őrszem sem, ezért ezt a 30 zsetont bizony elbukja az, aki egyáltalán nem játszik meccseket a Summoner's Riften. 

Nemcsak a fenti "Újonc: Kitasztítottak" küldetés miatt háborognak a játékosok, hanem az "Újonc: G/Netic lázadók" kihívás miatt is. 30 PROJECT tokenért azt várja el a Riot Games, hogy szerezz 120 killt vagy assistot, plusz okozz 1 000 000 egységnyi sebzést a hősöknek, ami lehet fizikai vagy varázssebzés. Egy support main számára csak akkor teljesíthető belátható időn belül ez a feladattömeg, ha olyan támogatókkal játszik, amelyek képesek releváns sebzést kiosztani minden meccsen. Valószínű a Riot sem szeretné azt, hogy minden support Luxot, Brandet és Zyrát játszon csak azért, hogy 30 zsetonnal több legyen a pénztárcájában.

Összegzésként le kell szögezni, hogy rengeteg grindolás vár azokra, akik szeretnék 100%-ra kipörgetni a PROJEKT-eseményt, sőt kötelező számukra, hogy az Idézők Szurdokában játsszanak meccseket, hiába kerülik messziről ezt a játékmódot.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te melyik pályán játszol több meccset?

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Deathwing 1 hónapja
  Addig fogok hőbörögni, amig nem lesz ranked .
  1 0 Válasz
 • ZhY3N 1 hónapja
  Szerintem ezért hozták be a nexust, gyors meccsek, lehet damolni rendesen. De ez a milliót damoló küldi, amennyi időt elvesz, simán megérne 100 tokent is. De hát rito..
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 1 hónapja
  Uhm. Játékfejlesztő úgy fejleszt hogy kénytelenlegyél több időt gaméval tölteni. Hogy képzelik? De még alternatívát is adtak ha esetleg munka fontosabb lenne cigipénzből megveheted ami kell. Szerintem lincseljük meg őket!
  0 0 Válasz
 • Luckypack223 1 hónapja
  Ha esetleg még nem csináltátok még meg a "G/Netic lázadók" küldetést akkor ajánlani tudom a bot gameket. Botok ellen is ugyanúgy számolja a sebzést és pár game alatt meg van az 1 000 000dmg.
  0 0 Válasz
 • modit211 1 hónapja
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  EZ
  0 0 Válasz
 • esox9 1 hónapja
  700k dmg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés