Hiába a 10 ezer kitiltott és a fejlődő VAC, ha ennyire súlyos hibák vannak a játékban

Hiába a 10 ezer kitiltott és a fejlődő VAC, ha ennyire súlyos hibák vannak a játékban

Nem lennénk boldogak, ha ezt használó játékos lenne a meccseinken.

Már éppen kezdtük volna dicsérni a Valve-ot, amiért mostanában nem csak a szoftveres csalókkal lépnek fel eredményesebben, de a boostolt, afk profilokra is különösen figyelnek és büntetik is őket. Nem rég közel 10 ezer játékosra csapott le a banhammer, mindez azonban nem sokat ér, ha mindemellett óriási bugok keserítik meg a játékosok életét.

Pár nappal ezelőtt például a C4 okozta hibára derült fény. Bizonyos esetekben, a C4-es bombát kihasználva, legális wallhackhez juthatunk a játékban és nagyjából ez a helyzet most egy újabb buggal is. Egy bárki számára könnyen kivitelezhető trükkel, hivatalos Valve szervereken is életre kelthetjük az sv_cheats parancsot.

A legnagyobb gond pedig az, hogy ez a csalás gyakorlatilag láthatatlan a VAC számára. Az anti-cheat által már engedélyezett program piszkálja meg a memória fájlokat, ami lehetővé teszi a csalást, kvázi észrevétlen módon. Erre a hibára csak a napokban bukkantak rá, de ki tudja mennyi hasonló van még, amiről nem tud a közösség nagyja, csak a csalók.

Reméljük, hogy a Valve mihamarabb javítva majd ezt és a C4-es bugot is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítóhoz használt kép forrása: youtu.be/3jod6kJoEw8

Kövess Minket!