Gaming: Két népszerű mód nélkül érkezik a Battlefield 2042

Gaming: Két népszerű mód nélkül érkezik a Battlefield 2042

Egyjátékos és battle royale móddal egyelőre ne számoljatok az új Battlefield kapcsán.

Az Electronic Arts és a DICE összerakta a Battlefield 2042-t, a legendás háborús FPS legújabb epizódját. Az ütős bemutatóvideót 18 óra alatt több, mint 8 millióan tekintették meg, azonban nem minden réteget szolgál majd ki a játék. A multiplayer központú játékmenet ezúttal sem hiányozhat, ennek érdekében nem lesz egyjátékos mód, sőt még a népszerű battle royale-t is kihagyják a programból... Legalábbis egyelőre.

Milyen játékmód lesz biztosan a Battlefield 2042-ben?

A DICE elárulta, hogy maximum két 64 fős csapat küzdhet meg egymással a klasszikus multis mókában (All-Out Warfare: Conquest és Breakthrough), összesen tehát 128 katona lövöldözhet a harctéren. Átalakítják a classrendszert, szektorokra osztják a páyákat és beemlik a játékba a specialistákat. Új kütyük segíthetnek a játékosoknak még inkább kihasználni a térképek extra adottságait, sőt lesznek majd hatalmas tornádók, amelyek tovább színesítik a játékmenetet. 

A Hazard Zone elnevezésű játékmód kifejezetten a kisebb csapatok küzdelmeire koncentrál, akiknek nagy kockázatot kell válallniuk a győzelem megszerzésének érdekében. Július 22-én az EA Play keretében egy titokzatos "DICE LA" módot lepleznek még le, erről azonban semmit sem árultak még el.

Milyen játékmód biztosan nem lesz a Battlefield 2042-ben?

A fejlesztők jelenleg nem dolgoznak, valamint a jövőben sem tervezik, hogy battle royale móddal bővítik a kínálatot. Emellett az egyjátékos móddal sem kell számolnotok, ugyanis ilyen kampány sem kerül a játékba. Kizárólag a multira helyezi tehát a hangsúlyt a DICE, október 22-én (Steamen és Epic Gamesen), megjelenés napján kiderül majd, hogy sikerült-e ezzel a stílusváltással elérni a céljaikat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked kell egy Battlefield játékba a single player kampány?