LoL: Ködbe borul az Idézők szurdoka, új játékmód érkezik

LoL: Ködbe borul az Idézők szurdoka, új játékmód érkezik

Új játékmód érkezik hamarosan a League of Legendsbe, ezért ködös kinézetet kap az Idézők szurdoka.

Hatalmas tömeg hallatta a hangát a legnagyobb közösségi fórumokon, hogy a Riot Games hozza vissza a téli kinézetét az Idézők szurdokának. Ezek a hangok süket fülekre találtak, azonban most itt a megváltás ideje. A League of Legends hivatalos tesztszervén, a PBE-n felbukkant néhány fájl, amely arról árulkodik, hogy teljesen új skint kap a Summoner's Rift. A "Ruination Map" kódnév alatt egy ködös pálya képe rajzolódhat ki előttetek, amely a Letaszított Királyhoz kapcsolódó hangulattal tölti meg a Szurdokot. A Ruined King térkép látványos lesz, és már nem is kell sokat várni rá.

Ruined King pálya és játékmód

Egyelőre nagyon keveset tudni a speciális eseményről, amely sosem látott kinézettel ruházza fel az Idézők szurdokát. PBE-n az új játékmód neve UltBook, azonban lehet találkozni "Ruined King játékmód" kifejezésekkel is. A map kinézetének megváltoztatása mellett készüljetek fel arra, hogy a hangok és zenék szintén megújulnak. A "Sentinels" hangfájlok közül némely már elérhető, néhány példán keresztül már ti magatok belekóstolhattok majd abba, hogy milyen tematikát szeretne létrehozni a Riot Games az új eseményhez kapcsolódóan.

Ami biztosnak tűnik, hogy a 11.14-es frissítésre időzíti a Riot Games az új pálya és játékmód bevezetését az éles szerverekre. Ez azt jelenti, hogy július 8-ánál hamarabb nem tudjátok majd kipróbálni az újdonságokat a rendes kliensben.

Az alábbi galériában megnézhetitek, hogyan néz ki a ködös, Ruined King témájú Idézők szurdoka!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik a megújult Idézők szurdoka?