18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Két meccs alatt, összesen 4 kört engedett ellenfeleinek a BP5

TippmixPro CS:GO Masters: Két meccs alatt, összesen 4 kört engedett ellenfeleinek a BP5

12 meccs után 11 győzelem a Budapest Five neve mellett.

Óriási várakozás előzte meg a Budapest Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület visszavágóját a TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszának 12. fordulójában, végül azonban az egyik legkönnyebb meccs lett belőle. Az odavágón a BEE kiharcolta magának a 15-15-ös döntetlent, akkor talán a BP5 számára is meglepőket tudtak húzni gubiék, tegnap viszont ennek már nyoma sem volt.

Ezúttal alaposan fel volt készülve a BP5 és bár ismét Mirage-on játszottak a felek, most minden kör a BP5-ról szólt. Nem igazán lehet hova ragozni, a BEE nem találta meg azt a védelmet amivel meg lehetett volna állítani coolioék támadásait, így a Budapest Five 12-3-as vezetéssel fordult T-ből, a második félidőben pedig 4 gyors CT körrel már le is zárta a meccset BP5. 

Remek formában voltak tegnap fleavék, pedig a csapat még mindig nem tökéletes, FASHRt nemrég leigazolták ugyan, de bodito még mindig csak beugró és helyére új ötödiket keresnek. Ettől függetlenül a BEE 3, az iTHR csak 1 kört tudott nyerni tegnap ellenük. Igaz daMéknál technikai gondok is nehezítették a helyzetet így sokszor hiába voltak meg öten, mintha emberhátrányból játszottak volna.

A Budapest Five tehát verhetetlennek tűnik, de az utolsó két fordulóhoz érve nem is az lesz a legizgalmasabb, hogy miket játszik majd a BP5. A 3. és 4. hely sorsa még mindig nyitott, még mindig nem tudjuk, hogy kik jutnak majd tovább a rájátszásba. A Linkdown, a Honvéd és az iTHR van még versenyben ezekért a helyekért, az elkövetkező két fordulóban tehát mindenképpen rájuk lesz majd érdemes figyelni.

A TippmixPro CS:GO Masters 12. fordulójának összes eredménye:

  • BEE 16:11 IAS
  • BP5 16:3 BEE
  • LKD 16:4 PLG
  • iTHR 1:16 BP5

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!