Most már biztos, nemzetközi felállásra vált a Budapest Five

Alakul a friss Budapest Five felállás!

Torzsi kivásárlása után nagy kérdőjel lebegett a BP5 feje fölött, kivel és mikor pótolják majd az ő hiányát, főleg úgy, hogy Kamion tryoutja sem vált be. Gyakorlatilag 3 főre fogyatkozott a csapat és sokan azt sejtették, hogy maguk mögött hagyják a magyar felállást, helyette nemzetközire váltanak.

Később a csapat is alátámasztotta ezt az elképzelést, ma pedig le is igazolták új játékosukat, aki nem más, mint a pár hete a csapattal gyakorló Dion "FASHR" Derksen. A 25 éves holland játékos a BLAST Rising alatt tűnt fel először a BP5 színeiben, azóta pedig ESEA-n és a TippmixPro CS:GO Masters alatt is coolioékat erősítette. Ráadásul nem is rosszul, ahhoz képest hogy hirtelen ugrott be a BLAST versenyén, hamar és eredményesen illeszkedett be a csapatba. Olyannyira, hogy mostantól FASH nem tryout, kiállta a próbák próbáját és szerződést kapott a csapattól.

A Budapest Five negyedike tehát megvan, kíváncsian várjuk, hogy mire lesznek képesek például a hamarosan induló 4. EDC szezonban, ahogy arra is, hogy ki lesz az ötödik játékosuk. Mostanában Martin "mar" Kuyumdjiev ugrott be hozzájuk, ő is próbaidejét tölti a csapatnál, miután elhagyta a Fiend kötelékét.

A Budapest Five jelenlegi felállása:

  • Fercsék "coolio" András
  • Fodor "fleav" Levente
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Dion "FASHR" Derksen
  • Martin "mar" Kuyumdjiev (tryout)
  • Toni "Cr0n0s" Soriano (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!