Hirdetés

Megnyílik Dubajban a régió legelső gamer szállodája, és így szerelik fel a szobákat

A Rove Downtown és a Rove At The Park egyes szobái a gamerek valódi álmait idézi, hiszen tele vannak Razer perifériákkal.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

A Lifestyle szállodamárka, a Rove Hotels nemrégiben bemutatta a régió legelső gaming szállodáját, melyet szimplán csak Gamer Caves-nek (játékosok barlangja) neveztek el, és mint kiderült, telepakolták őket a Razer perifériáival. Ez nem véletlen, hiszen a világ egyik legismertebb és legnagyobb népszerűségnek örvendő márka termékeit mindenhol szeretik a játékosok, és talán ez is csalógató lehet a számukra. A szobákat a Rove Downtown és a Rove at The Park hoteleiben június 15-től kezdődően lehet lefoglalni majd, hivatalosan akkor tartják a megnyitót is. De milyen felszerelteségűek lesznek ezek a szobák?

Mindegyikben megtalálható lesz a Huntsman V2 analóg gamer billentyűzet, természetesen ezek analóg/optikai kapcsolókkal láttak el, ezen kívül nem hiányozhat a Viper 8KHz-es e-sport gamer egér, a nagy teljesítményű adaptív fényérzékelővel turbózott Kiyo Pro USB kamera, a BlackShark V2 vezetékes gamer fejhallgató USB hangkártyával, a Seiren Mini streaming mikrofon, valamint a kényelemért az Iskur gamer szék lesz a felelős, de ezeken túlmenően is lesz még min csodálkozni, hiszen 24 órás edzőterem és medence is várja az érdeklődőket. A képre kattinva elérhetitek a galériát, melyben megnézhetitek hogyan is néznek ki a szobák:

Bianca Litonjua, a Rove egyik fejese a következőket mondta el a hotelről:

„A szállodaláncolat mindig is igyekezett támogatni mindenféle kultúrát és szubkultúrákat, valamint azokat a rétegeket is, akik a szenvedélyükért éltek. Már csak ezért is hihetetlenül megtisztelő és jó érzés, hogy felépíthettük a régió legelső gamer szobáival ellátott hotelünket, melynek legnagyobb támogatói a Dubai Sports Council, a Playtonia és a Razer. Bízunk benne, hogy a Rove Gamer-barlangjai nagy lendületet adnak a növekvő e-sport közösségeknek, és alig várjuk, hogy hazai és külföldi játékosokat fogadhassunk, akik kiélvezhetik majd a maga nemében egyedülálló élményt itt Dubai szívében.”

A következő oldalon pedig egy videót is láthattok a szobákról!

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • PalFeed 1 éve
    Én leszek a legtöbbet kommentelő!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés