Hét régi prémium tankot erősítenek a szuperteszten

Hét régi prémium tankot erősítenek a szuperteszten

Többek között a T34, az AMX CDC és a KV-5 is erősítést kapott a nemrég kiadott szuperteszt frissítésben.

A World of Tanks egyre és egyre erősebb prémium tankokat ad ki, így a legújabb top vasak jelentősen jobban teljesítenek, mint a régiek. Elég csak a Defender és IS-6, a 122 TM és a T-34-3, esetleg a Kpz 07 RH és AMX CDC vagy épp a Renegade és T34 vonalra gondolni. Épp ezért a Wargaming hét régi prémium tankot buffol fel, hogy egy plusz löketet adjanak ezeknek a tankoknak, és több játékos érdeklődését felkeltsék feléjük.

Míg a T34 egy általános erősítést kapott, addig az AMX CDC a javított lövegkarakterisztikák miatt elhagyhatja a pontosságot javító felszereléseket, amiket ventilátorra vagy épp optikára cserélhet a nagyobb hatékonyság érdekében. A KV-5, az IS-6, a 112, a WZ-111 és a T-34-3 pedig plusz 10 milliméter átlagos átütési értéket kapott az AP lövedékre, -ezzel nyilvánvalóan a kreditfarmolási potenciáljukat próbálta meg javítani a fejlesztőcsapat.

Nektek hogy tetszenek a módosítások? 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.