LoL: Minden infó az új játékmódról, az Ultimate Spellbookról

LoL: Minden infó az új játékmódról, az Ultimate Spellbookról

Egy teljesen őrült játékmód érkezik meg hamarosan a League of Legends kliensébe, ez lesz az Ultimate Spellbook.

A legnagyobb LoL-os közösségi fórumon elő-előkerül többször az a téma, hogy a Riot Games a rotáló játékmódok terén nem túl kreatív. Az (AR)URF, Nexus Blitz, One for All és Hexakill mellett nagyon ritkán érkezik olyan kaland a kliensbe, ami tényleg az újdonság varázsával hatna. Szerencsére itt van az Ultimate Spellbook, ami egy merőben eltérő koncepcióval próbálja megnyerni a League of Legends játékosokat, hogy minél több alkalommal válasszák ezt a lehetőséget, amikor meccskeresést indítanak.

Mit kell tudni az Ultimate Spellbook játékmódról?

A részleteket HBBONG osztotta meg, aki a Riot Games játékmódokért felelős csapatának projektvezetője. A PBE-n már kipróbálhatjátok ezt a különleges kalandot, amelyben minden a végső képességekről szól. De hogy működik ez a gyakorlatban?

  • A választási fázis teljesen vak, szóval bármelyik hőst kiválaszthatod
  • Az érdekesség, hogy csak egyetlen Idézői képességet cserélgethetsz, a másikat nem variálhatod, azt végső képesség placeholderként kezeli a játék
  • A betöltés után megérkezel az Idézők szurdokába, ahol 30 másodperced van kiválasztani, melyik ultit szeretnéd használni a meccsen. Három lehetőséget kínál fel véletlenszerűen a játék, ebből kell egyet pickelned

Választható végső képességek az Ultimate Spellbook játékmódban

Ahri, Amumu, Ashe, Azir, Bard, Cho’Gath, Ezreal, Fiddlesticks, Gragas, Gwen, Janna, Jarvan IV, Jhin, Karthus, Kayle, Kayn, Kha’Zix, Lee Sin, Lissandra, Lucian, Lux, Malzahar, Maokai, Miss Fortune, Mordekaiser, Morgana, Nocturne, Nunu, Olaf, Rell, Rengar, Shen, Skarner, Soraka, Talon, Tryndamere, Xerath, Yone, Zoe

Az Ult-ernate Summoner Spellt 135 másodpercenként sütheted el, akár 6-os szint előtt is. Az utli 11-es és 16-os szinten erősödik, valamint hatással van rá a képességgyorsítás.

  • Az AD-ból scale-elő ultik AP-ból is scale-elnek
  • Az AP-ból scale-elő ultik AD-ból is scale-elnek
  • A HP-ból scale-elő ultik AD-ból és AP-ból is scale-elnek
  • A semmiből nem scale-elő ultik továbbra is a semmiből scale-elnek

Minden csapattársnak és ellenfélnek láthatod a végső képességeit, amelyet kiválasztottak a játék elején. A One for Allhoz hasonlóan extra arannyal és 3-as szinten kezdődnek a meccsek, valamint passzívból gyűlik az XP és az arany a karaktereken. 

Mordekaiser régi sárkánya visszatért

A jelenlegi rendszer felborult a sárkányok terén az Ultimate Spellbook játékmódban. Az Elemental Drake-ek helyett három és fél percenként spawnol egy sima sárkány, ami jelzőket biztosít. Minden jelző ad egy buffot, ami az alaptámadásokat felerősíti a tornyokra. A lélek segítségével a csapat oldalán harcolhat a sárkány, ennek azonban öt percers töltési ideje van.

Az Ultimate Spellbook játékmód a tervek szerint a 11.14-es frissítéssel, július 8-án érkezhet meg az éles szerverekreHa nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!