LoL: Ez a két új tárgy érkezik jövő héten a játékba

Két sosem látott tankos tárgyról rántotta le a leplet a Riot Games.

Jövő héten érkezik a 11.13-as League of Legends frissítés, amelyben három új tárgy borzolhatja a kedélyeket. A Sanguine Blade-ből lett Hullbreaker kiegyensúlyozása még folyamatban van a teszt szerveren, az Elderplate és Anathem's Chains egyelőre még nem kapott extra módosításokat. Utóbbi két tárgy a tankosabb karaktereknek lehet egy választható alternatíva.

Elderplate

Egyszerre ad mágikus ellenállást, bónusz életerőt és képességgyorsítást. Az Abyssal Mask alternatívája lehet, bár annál olcsóbban megvásárolható.

Egy Negatron Cloakra, egy Kindlegemre és egy Ruby Crystalra, valamint 800 aranyra van szükség a megépítéséhez. Extra passzívval nem rendelkezik, csak a nyers bónuszokból próbál karriert építeni magának.

Anathema's Chains

Sokkal izgalmasabb az enchanter támogatóknak készített tankos tárgy, amely sosem látott mechanikát emelt be a LoL-ba.

Egy Kindlegem, egy Giant's Belt és 900 arany szükséges az összerakásához, így viszonylag olcsónak számít. Az aktív képességével az ellenséges hősök egyikét kell célozni. Ez a Nemesis kevesebbet sebez rád, valamint alacsonyabb Tenacityvel rendelkezik a közeledben. Kifejezetten jó lehet olyan összeállítások ellen, ahol csak egy igazi carry karakterre kell fókuszálni. 

A 11.13-as League of Legends patch június 23-án élesedik a szervereken. Addig a PBE-n próbálhatjátok ki, hogy mit tud harc közben a Hullbreaker, az Elderplate és az Anathema's Chains.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik új tárgy tetszik a legjobban?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.