Az őszi BLAST döntő már LAN-on, ráadásul közönség előtt lesz!

Az őszi BLAST döntő már LAN-on, ráadásul közönség előtt lesz!

Év végére már minden visszatérhet a régi kerékvágásba?

Túl rég óta tart már az online éra, de ha minden jól megy, hamarosan visszatérnek a LAN-ok. Júliusban már LAN-on, de közönség nélkül kerül megrendezésre az IEM Köln, a BLAST pedig már közönséggel is tervezz. Az őszi szezonjuk döntője már látogatható lesz, méghozzá Dániában, Koppenhágában.

A BLAST Premier Fall Finals a 12 ezer fő befogadására képes Royal Arénában kap majd helyett, a hat napos esemény utolsó három napja pedig készen áll majd a nézők fogadására. Koppenhága tehát ősszel e-sport főváros lesz, akárcsak Stockholm, hiszen a BLAST őszi szezonjának döntőjét megelőzi majd a PGL Major, ahol szintén közönség előtt játszanak majd a csapatok.

"Egy világméretű járvány idején, nem célunk, hogy bárkivel versenyezzünk. Nem éreztük úgy, hogy nekünk kéne az elsőnek lenni, akik közönség előtt szerveznek versenyt. Ha valaki megelőz bennünket, hát legyen, ha nem, persze az sem baj. Első a biztonság és az egészség a legfontosabb mindenkinek." - nyilatkozta Nicolas Estrup, a BLAST stratégia vezetője a bejelentést követően.

A BLAST Premier Fall Finals Koppenhágában kap tehát majd helyett, idén november 23. és 28. között, a közönség számára 26-án nyitnak majd meg a kapuk. Előtte azonban még a tavaszi szezont is le kell zárni, éppen a héten megy a Spring Finals, amit teljes egészében élőben követhettek az Esport1 csapatával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!