Ma délután már az EDC rájátszásért játszik a Budapest Five!

Ma délután már az EDC rájátszásért játszik a Budapest Five!

Trident vagy SKADE, egyik sem lesz könnyű ellenfél.

A csoportelsőség sajnos nem jött össze, pedig győzelemmel nyitott tegnap a BP5. A Bo1-es nyitómeccsen a SKADE csapatát tudták maguk mögé utasítani, kellett hozzá a hosszabbítás, de coolioék 19-17-re nyertek végül Vertigón. A következő meccsen, a Copenhagen Flames elleni találkozón, ugyancsak 19-17-tel nyitottak, ott már Mirage-on tudták legyőzni a dánokat.

A gond csak az, hogy az a meccs már Bo3 volt, a CPH pedig egy pályás hátrányból fordított. Nem sikerült túl jól a vétó a BP5 számára, Overpass és Vertigo jött Mirage után, a CPH pedig mindkét pályán sokat játszik és erősek is ezeken. 2-1-re nyertek a dánok, akik így továbbjutottak a rájátszásba,a  BP5 pedig még ma délután játszik a 2. hely megszerzéséért.

Ellenfelüket még nem ismerjük. A SKADE és a Trident játssza a kiesők meccsének, az ottani győztes lesz 3 órától fleavék ellenfele. Azt azonban már tudjuk, hogy a BP5 színeiben új játékos mutatkozik be. A bolgár mar ezen a meccsen nem játszik majd, helyét a szerb Petar "HOLMES" Dimitrijević veszi át. Lehet, hogy ő a csapat új tryoutja?
Bárki lesz is a BP5 mai ellenfele, szoros és izgalmas meccsre számíthatunk, amit ezúttal leskisson és PiciBear társaságában követhettek majd élőben, délután 15 órától az esport3tv-n és az Esport1 beépített felületén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat lesz ma délután a BP5 ellenfele?

  • 30 %
  • 70 %