Twistzz: Több lehetőségem van fejlődni a FaZe-ben, mint amennyi a Liquidben volt

Twistzz: Több lehetőségem van fejlődni a FaZe-ben, mint amennyi a Liquidben volt

Szerintetek lesz még világverő csapat a jelenlegi FaZe?

Szép lassan, gyakorlatilag észrevétlenül esett ki a FaZe a HLTV Top 30-as listából és most a BLAST Premier Spring Finals sem úgy sikerült a csapat számára, ahogy azt tervezhették. A jelenlegi 33. helyükről persze valószínűleg előre lépnek majd, de örülni nem örülhetnek. Hiába tért vissza olof, hiába van ott karrigan, az EU mezőny egyik legjobb irányítója, hiába van a dán IGL körülvéve olyan tehetséges játékosokkal, mint rain, broky vagy Twistzz, a csapat valahogy nem áll össze, nincs meg a szükséges kohézió.

Többek között erről is faggatták a csapat egyik sztárjátékosát, Twistzzt. A kanadai játékos meglehetősen váratlanul hagyta ott a Liquid ötösét, éppen úgy tűnt, hogy minden stimmel a csapatnál, az IEM Global Challenge döntőjében elverték az Astralist, Twistzz mégis lelépett. Most azt is elárulta miért.

"A többiek féltek a változástól. Emlékszem, hogy az év utolsó versenye körül próbáltam a csapat tudtára adni, hogy haszontalannak érzem a szerepemet. Mindannyian tudták, hogy miként játszottam a support-lurker szerepet, amin csak úgy tudtam volna változtatni, ha ahhoz alkalmazkodik a csapat is. Nagyon nehezen tudtam arra kérni a többieket, hogy változtassunk ezen, de egyszerűen már nem éreztem magabiztosnak magam, olyan spotokat kellett feladnom, amiket nem akartam. Úgy éreztem nem volt szavam a csapaton belül és nem figyeltek arra amit mondtam."

Nem sokkal később Twistzz már csatlakozott is a FaZe csapatához, ami még inkább furcsa döntésnek tűnt. Egy kívülről eredményes Liquid után a szenvedő FaZe-hez menni merész volt, de a kanadainak nyomós oka volt elfogadni a FaZe ajánlatát, ez pedig nem más, mint a csapat régi-új irányítója, karrigan.

"Abban a csapatban akartam lenni, ahol ő is. Karrigan jóval erősebben figyel ránk, az én véleményemnek is sokkal nagyobb fontossága van, mint amekkora volt a Liquidben. Sokkal jobb egyéni játékos vagyok most és sokkal több fejlődési lehetőségem van most, mint volt a Liquidben."

Meglátjuk végül mire megy Twistzz és a Liquid. Az biztos, hogy a FaZe-nél ismét ott vannak a megfelelő játékosok, de tökéletesen működő csapattá korábban sem tudták összekovácsolni őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!