Hirdetés

Teljesítsd az MI kihívást, nyerj PS5-öt és RTX 3060-as videókártyát!

Egy interaktív online kurzus segítségével a mesterséges intelligencia alapjait ismerheted meg, sőt nyerhetsz PlayStation 5 konzolt és RTX 3060-as videókártyát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Mi a gond a magyar CS:GO-val?

„Ez nem annyiból áll, hogy felmész a szerverre, lelősz X embert és akkor te leszel a legjobb. Ez kb. az 5%-a."

Hirdetés

A Digitális Jólét Program keretében létrejött Mesterséges Intelligencia Koalíció egyik célja, hogy a tudatosító kampányokkal, interaktív kiállításokkal és oktatási programokkal a nagyközönség megismerkedjen az MI-vel, valamint a hazai MI-alapú fejlesztésekkel. Ennek az átfogó programkeretnek az egyik állomása az MI kihívás, amely segítségével akár te is megismerheted a mesterséges intelligencia alapfogalmait, a "Bevezetés a Mesterséges Intelligencia világába" kurzus keretében. Ha elvégzed a kurzust, akkor megadod az esélyt magadnak, hogy egy PlayStation 5 konzollal, RTX 3060-as és GTX 1660 SUPER videókártyával legyél gazdagabb!

Hogyan tudsz részt venni a teljesen ingyenes MI kihívásban?

 1. lépés: Regisztrálj a Nexius Learningbe!
 2. lépés: Erősítsd meg a regisztrációd az e-mail-címedre kapott levélen keresztül!
 3. lépés: Lépj be a fiókodba, keresd fel az "Ajánlott kurzusaim" menüpontot és indítsd el a "Bevezetés a Mesterséges Intelligencia világába" kurzust!

Az online kurzus bármikor megszakítható, legfeljebb 10 órát tölthetsz el vele, utána kiléptet a rendszer. A kurzus utolsó oktatóanyaga után rövid tesztben ismételheted át az addig tanultakat, amelynek sikeres teljesítésével egy oklevél boldog tulajdonosa leszel.

Miért fontos, hogy megismerd a mesterséges intelligencia alapfogalmait és trendjeit?

2021-ben az élet minden részét átjárja a mesterséges intelligencia, ennek minden előnyével és hátrányával együtt. A hétköznapi felhasználások mellett a professzionális alkalmazás szintén jelen van, gyakorlatilag megkerülhetetlen eleme az MI a hétköznapoknak.

Mi a célja az MI kihívásnak?

A szervezők célja, hogy a magyar társadalom legalább 1%-a, 100 000 polgár szerezzen alapismereteket a mesterséges intelligenciáról az online kurzus útján. A technológiához való közelebb kerülés megalapozhatja azt, hogy a jövőben akár veled együtt bővüljön az a csapat, amely a mindennapi munkában használja a mesterséges intelligenciát. A 2-3 óra alatt teljesíthető online kurzus ennek a hosszú és prosperáló közös útnak lehet az első állomása, vesd bele magad az ingyenes tananyagba még ma.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • SAWTaylor 1 éve
  Mostanában nagyon jó kezdeményezések vannak az esport1.hu-n! (:
  0 0 Válasz
 • Roland1328 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
 • justwalkingmydog 1 éve
  Erről azóta van bármi infó?
  0 0 Válasz
 • karpizol 1 éve
  Sikertelen kurzus 10 óra tanulás után....Hova bonyolítjátok még???Átláthatatlan platform...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés