Rajongók meglepően király videójátékot készítenek a '89-es Batman filmből

Táncoltál valaha az ördöggel sápadt holdfénynél? Mert, ha elkészül, akkor ezt talán meg is teheted majd.

Egyeseknek klasszikus, másoknak biztosan nem az, de vitathatatlan, Tim Burton első Batman filmje 1989-ből egy elég darkos szuperhős film lett, és sokak kedvencévé vált. Michael Keaton tökéletes választás volt Bruce Wayne/Batman szerepére, és a nagy nemezisét megformáló Jack Nicholson is egyik legjobb alakítását mutatta be. Nem csak akkoriban kedvelték ám ezt a filmet, a mai napig sokaknak belopja magát a szívébe. Talán ezért sem véletlen, hogy egy elszánt kiscsapat, az Indie Path igyekszik tető alá hozni ezt a játékot, mely az I am Batman címre hallgat. Nem árt azt sem elfelejteni, hogy ez egy rajongói próbálkozás, éppen ezért is szeretnének amennyire csak lehet hűek maradni a film atmoszféréjához. A 20 perces demo alapján pedig elég jól sikerült ez számukra. Az egész játék stílusa és minősége abszolút lenyűgöző, és tökéletesen megragadja Burton látványvilágát és felfogását Batmanről és Gotham Cityről:

A röpke bemutató az Unreal Engine 4-ben készült el és leginkább Batmanen kívül a BatCave-t, a Batmobilt és magát a várost csodálhatjuk meg. Viszont a nagy gond az, hogy egyelőre sajnos nem tervezik ennek kiadását a közösség számára is futtatható videojátékként. Tehát jelenleg csak annyit tehetünk, hogy elmerülünk a videóba, és azért imádkozunk, egy nap ez a gondolata megváltozzon a fejlesztőknek. Ráadásul a jogokat sem birtokolják, így még nehezebb dolguk lenne forgalomba hozni ezt a címet, a legszomorúbb pedig az, hogy egy ilyen elképesztően igényes munka a tervezőasztalon végzi, de talán a jövő még ezen változtathat.

A videón kívül persze jó néhány képet is közzétettek már, így az alábbi képre kattintva meg lehet tekinteni a galériában Jokert is.

Nektek hogy tetszik?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!