S1mple sem tudta megállítani a Gambit játékosait

S1mple sem tudta megállítani a Gambit játékosait

Újabb bajnoki címet zsebelt be a Gambit.

A 2020-as BLAST Premier World Finals versenyét a Na'Vi nyerte meg idén januárban, így tegnap kvázi címvédőként álltak ki a Gambit ellen a tavaszi döntőben. Bajnoki címüket azonban nem sikerült megvédeniük, a Gambit magabiztosan, már-már lazán orozta el azt tőlük és lett a tavaszi BLAST Premier szezon új bajnoka.

Az a s1mple sem tudta megállítani őket, aki előtte a G2-t ellökte a döntőtől. Őrült 1v4-et hozott az ukrán fenegyerek, bár már inkább az a meglepő, amikor s1mple nem old meg egy ilyen helyzetet. Mindenki más elveszítette volna, de nem s1mple, aki ilyen clutchokat reggelizik minden nap.

A tavaszi BLAST szezon tehát véget ért, a döntő napjáról részletesebben is olvashattok a lenti cikkben. A Gambit behúzta ezt a versenyt is, sokadik alkalommal bizonyították már rátermettségüket, de a legnagyobb falat még csak most jön. A tier1 CS:GO következő versenye az IEM Köln lesz július 6. és 18. között, amit már LAN-on, de közönség nélkül tartanak meg. A Gambit játékosainak ezt a versenyt kell megnyernie és rácáfolniuk a károgókra, akik szerint a csapat csak online körülmények között érhet el bármit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!