18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Szerinted melyik csapat csípi el az utolsó továbbjutást érő helyet?

TippmixPro CS:GO Masters: Szerinted melyik csapat csípi el az utolsó továbbjutást érő helyet?

Egyetlen kérdés maradt mára, iTHR vagy LLH?

Múlthét csütörtökön nem volt forduló, az alapszakasz utolsó nagy hajráját ma tartják meg a TippmixPro CS:GO Masters csapatai. Persze nem mindenkinek hajrá ez már, vannak akik már rég továbbjutottak és vannak olyanok is, akik már rég kiestek. Két csapat számára fontos még igazán az alapszakasz utolsó fordulója, az iTHR-nek és az LLH-nak.

A Linkdown már hátradőlhet, ők stabilan továbbjutottak a tabella 3. helyén. Az iPon Team Horizon Reapers és a Lenovo Legion Honvéd játékosai vannak még versenyben az utolsó továbbjutást érő helyért, közülük is az iTHR áll jobban. Nekik már csak arra kell figyelniük, hogy ma este nyerni tudjanak az IAS ellen. Ha győzedelmeskedni tudnak, mindegy mit csinál a Honvéd, akkor is az iTHR jut tovább.

Camperék csak úgy juthatnak tovább, ha ma pontot szereznek, az iTHR pedig nem. Pontegyenlőség esetén az iTHR jobban áll az egymás elleni körarány tükrében, a Honvédnak tehát muszáj lenne pontszámban megelőznie őket.
Az alapszakasz utolsó fordulójához nyereményjáték is dukál, így miközben az utolsó rájátszást érő helyért izgultok, azért is szorítsatok, hogy ti legyetek az a szerencsés, aki ma este bekerül a Noblechairs EPIC játék kalapjába, valamint, aki egy OneBlade QP 2630 borotvával gazdagodik.

A TippmixPro CS:GO Masters mai menetrendje:

Ha szeretnél többet megtudni a TippmixPro és az e-sport kapcsolatáról, akkor kattints ide!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az iTHR vagy az LLH jut ma este tovább?

  • 73 %
  • 27 %