LoL: Így kábítsd el az ellenfeled közel 5 másodpercre

LoL: Így kábítsd el az ellenfeled közel 5 másodpercre

A művelethez csak egy rengeteg cc-vel rendelkező hős, valamint a legújabb támogatóknak készített tárgy kell egy kis képességgyorsítás társaságában.

Befutott a szerverekre a 11.13-as League of Legends frissítés, amelyben két vadonatúj tárgyat emeltek be a Riot Games fejlesztői a játékba. A Hullbreaker a váltott ösvénytolásra szakosodott hősöknek lehet egy választható alternatíva, az Anathema's Chains a közelharci, rengeteg tömegirányítási képességgel rendelkező támogatóknak. Utóbbi kategóriának az egyik királynője Leona, aki az új support tárggyal, egy Kindlegem segítségével és rúnákból származó extra képességgyorsítással képes arra, hogy majdnem 5 másodpercre gyakorlatilag full cc-ben tartsa a kipécézett ellenséges hőst

A matek, vagyis így stunlockold az ellenséget közel öt másodpercre Leonával

A Kindlegem, az Anathema's Chain és a rúna összesen 38 képességgyorsítást ad. Ennek köszönhetően a Q képesség töltési idője 3,62 másodpercre csökkenthető. Ha sikerül az E + Q + R kombót tökéletesen kivitelezni, akkor az Anathema's Chainsból kapott extra tenacity csökkentés miatt 3,6 másodpercre lockolhatod az ellenséget. Ez azt jelenti, hogy mire betölt újra a Q, mindössze 0,02 másodperc telik el. Ez gyakorlatilag lereagálhatatlan lehetőséget biztosít a menekülésre, ezért el kell fogadni, hogy csattan a következő Q, ami további 1,2 másodperces stunt jelent. Az összes kábítás 4,8 másodpercre rúg, ami alatt simán ki lehet törölni egy papírabb karaktert.

Ettől a kombótól eddig is rémálmai voltak a Cleanse/QSS nélküli ADC-knek, ezután még sötétebb fellegek gyülekezhetnek a fejük felett. Az Anathema's Chains egy nagyon izgalmas és egyedi tárgy lett, mindenképp próbáljátok ki azokkal a hősökkel, amelyek ki tudják használni a 700 távolságon belüli tenacity csökkentést. Leona mellett Thresh, Nautilus, Rakan, Alistar és Galio profitálhat rengeteg az új támogató tárgyból, érdemes ellenük mindig készülni Megtisztulással, nehogy már az ösvényfázisban kellemetlen perceket okozzon a tömegirányítási képességek láncolata.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: gibbsey97)

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb támogató hős?