ESEA Advanced: Ismét bejutott a legjobbak közé a Budapest Five!

ESEA Advanced: Ismét bejutott a legjobbak közé a Budapest Five!

10 győzelemmel is meglett a továbbjutás koryék számára.

Az érettségi ideje alatt nem izgultunk annyira a matek miatt, mint most 37. ESEA Advanced alapszakaszának a végén. Ezúttal jóval nehezebb dolga a BP5-nak, mint az előző szezonban, bőszen számolgattuk is, hogy miként és milyen valószínűséggel juthatnak még tovább a rájátszásba, végül azonban nem lett annyira szoros, mint vártuk.

10 győzelemmel is simán belőtték magukat a legjobb 16 közé, miután utolsó meccsük, az Akuma elleni összecsapás nem sikerült túl jól. Vertigo támadó térfelén még teljesen korrekt volt a csapat teljesítménye, 6 kört nyert a Budapest Five az első félidőben, a gondok a második játékrészben kezdődtek. Amilyen amatőr hibákat vétett az Akuma CT-ben, pontosan olyan jól támadtak. A félidő után már csak 3 kört tudtak beszúrni coolioék, így végül 16-9-re nyert az Akuma.

A rájátszásba viszont így is bejutott a magyar csapat. Elleső ellenfelüket is ismerjük már, a top 16 kötött a bolgár FATE játékosaival játszanak majd, águkon pedig ott az ONYX, az ENTERPRISE, a DBL Poney, a PACT, a Good Game és a No Limit Gaming. Erős ellenfelek, de pont az ilyenek ellen lesznek még édesebbek a győzelmek, az ilyen erős csapatok ellen bizonyíthat majd még inkább a BP5.

a rájátszás kezdeti ágrajza (Forrás: liquipedia.net)

A meccsek dátumait még nem írták ki, de az biztos, hogy az Esport1TV stábjával nem maradtok majd le fleavék mérkőzéseiről. Szurkoljuk ki a győzelmeket együtt a csapatnak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!