Tavaly januárban alakultak, augusztusban már az ESL Pro League-ben játszik a SINNERS

Tavaly januárban alakultak, augusztusban már az ESL Pro League-ben játszik a SINNERS

Nagy lehetőség előtt állnak oskarék.

A cseh SINNERS csapata jókora ismeretségre tett szert itthon is. Nem csak azért, mert az hazánkban is kedvelt ex-mouz és ex-HellRaisers oskar az ötös AWP-se, de azért is, mert az utóbbi hónapokban többször is találkoztak a Budapest Five csapatával. Voltak mérkőzések, amikor fleavék voltak erősebbek és voltak mérkőzések, amelyeken oskarék vitték el a pontokat.

A teljes egészében cseh felállás meglehetősen fiatal még. 2020 januárjában alakult a SINNERS, másfél év kemény és kitartó munkája pedig meghozta a gyümölcsét, bejutottak a nagyok közé. Ebben a szezonban már az ESEA Premierben játszottak, sőt, meg is nyerték azt. 20 ezer dollárral lettek gazdagabbak, olyan ötösöket parancsoltak maguk mögé, mint a Sprout, a BIG, a forZe vagy az AGO, de ami még ennél is fontosabb, hogy a lengyel AGO elleni döntő után sikeresen kvalifikálták magukat az EPL következő szezonjába.

Augusztusban kezdődik majd az ESL Pro League 14. felvonása, ahol a már megszokott G2, Astralis, Fnatic, NiP és a többiek mellett ott lesz oskar és a SINNERS is. Meglátjuk miként teljesítenek majd a nagyok között, bajnoki címet nem szabad várnunk tőlük, de már néhány magabiztos győzelemmel is sokat léphetnek előre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt képek forrása: hltv.org

Kövess Minket!