Minden kiszivárgott infó, amit a FIFA 22-ről eddig tudunk

Minden kiszivárgott infó, amit a FIFA 22-ről eddig tudunk

Ahogy az lenni szokott idén is jönnek az újdonságok, mielőtt az EA hivatalosan kommunikálná azokat.

A legújabb infók alapján az új FIFA 22 változtatásokat az EA július végén akarja közzé tenni. Persze, ahogy lenni szokott az új részt már többen tesztelik és, ahogy az várható volt az utóbbi napokban/hetekben sok FIFA fórum tele volt innen-onnan előásott infókkal és persze kiszivárgott részletekkel. Lássuk hát ezeket egy csokorban.

Az új menü

Az első kép, ami napvilágot látott nyilván a játék menüje volt. Ebben olyan hatalmas változásokat nem eszközöltek a fejlesztők, de egy kicsit letisztultabb a végeredmény.

Taktikák és felállások

Ahogy az várható volt az EA idén is belenyúl majd ebbe a részbe. Az első infók alapján annyit tudtunk, hogy "erős változásokat hoz az új rész". Viszont nemsokkal később már a részletekből is kaptunk némi ízelítőt.

A fenti Tweet alapján az látható, hogy a támadás megkapta a figyelmet, sokkal több lehetőségünk lesz. Ezzel szemben a védekezés egyelőre kevésbé hangsúlyos, reméljük szeptemberig ez még változni fog.

Ezen kívül más példák is felmerültek, amik már sokkal inkább a pályára koncentrálnak. Példának okáért a védekezés közben kicsit több lehetőségünk lesz, hogy kit is irányítunk. Az R3 lenyomásának hatására a legközelebbi három játékos közül ki tudjuk választani majd, hogy kire is akarunk ugrani, ehhez csak egy R3 flikk kell majd.

Meta változások

KingLangpard véleménye szerint ebben a pillanatban az ívelések és a fejesek metája dominálja a játékot. Az elmúlt években, ha valaki agresszívan akart előre nyomulni, akkor a szélsőket fel lehetett tolni CF poziba. Viszont ez innentől kezdve változni fog, hiszen a 22-es részben már csak a csatárokat lehet ennyire előre rakni, ami egy kicsit lelassíthatja a dolgokat és a 4-3-2-1 felállás már nem lesz olyan egyszerű.

Weekend League változások

Talán ez lesz a legfontosabb változás, hiszen innentől kezdve sokkal erősebb  jutalmakat lehet majd behúzni ebben a módban. Kezdetnek hétről-hétre kvalizni kell, ha valaki indulni akar a hétvégéi megmérettetésen. Ez annyit jelent, hogy öt meccses minitornán három győzelmet be kell húzni, ha valaki jogot akar nyerni a WL-re. Ezeket a minitornákat a héten bármikor le lehet pörgetni, erre három lehetőségünk lesz. Ami pedig egy másik újdonság, hogy az se biztos, hogy 30 meccset kell letolni, vélhetően ennél sokkal kevesebbre lesz szükség.

Kisebb változások

A fenti infókon kívül persze van még más is, de persze nem olyan horderejű, mint azok. Ezek között van olyan, miszerint a játékosaink már melegítőben láthatók majd a meccsek előtt.

Illetve nemrég arról is szó volt, hogy idén milyen ikonokat várhatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!