LoL: Lehetetlen PROJECT küldetések várnak az ARAM játékosokra

Lehet szándékos volt ez a megfogalmazás a Riot Games részéről, lehet nem, az biztos, hogy az ARAM játékosok nagyon nem örülnek az egyik PROJEKT-küldetésnek.

Javában zajlik a PROJECT esemény a League of Legends kliensében, azonban nem mindenki elégedett a Riot Games által összerakott küldetésrendszerrel. Természetesen számos kihívás vár azokra, akik valódi pénzből vásárolt eseménybelépővel szeretnék kimaxolni az eseményt, de nem csak rájuk kell támaszkodnia a fejlesztőknek. Több értékes zsetont kínáló PROJEKT-küldetéshez egyáltalán nem kell Event Pass, ennek ellenére nem lehet csak egy adott módban teljesíteni a feladatokat. El kell fogadni azt a tényt, hogy vannak olyan LoL-osok, akik csak és kizárólag ARAM-on múlatják az időt, ők kerültek most egy nehéz helyzetbe.

ARAM játékosok takarjátok el a szemeteket, itt a lehetetlen PROJEKT-küldetés

30 PROJECT tokent ér, ha valaki elpusztít 100 építményt a csapatával (torony, inhibitor, Nexus) ÉS a csapat még 20 őrszemet is kiiktat. Mivel ARAM játékmódban nincsen egyetlen őrszem sem, ezért ezt a 30 zsetont bizony elbukja az, aki egyáltalán nem játszik meccseket a Summoner's Riften. 

Nemcsak a fenti "Újonc: Kitasztítottak" küldetés miatt háborognak a játékosok, hanem az "Újonc: G/Netic lázadók" kihívás miatt is. 30 PROJECT tokenért azt várja el a Riot Games, hogy szerezz 120 killt vagy assistot, plusz okozz 1 000 000 egységnyi sebzést a hősöknek, ami lehet fizikai vagy varázssebzés. Egy support main számára csak akkor teljesíthető belátható időn belül ez a feladattömeg, ha olyan támogatókkal játszik, amelyek képesek releváns sebzést kiosztani minden meccsen. Valószínű a Riot sem szeretné azt, hogy minden support Luxot, Brandet és Zyrát játszon csak azért, hogy 30 zsetonnal több legyen a pénztárcájában.

Összegzésként le kell szögezni, hogy rengeteg grindolás vár azokra, akik szeretnék 100%-ra kipörgetni a PROJEKT-eseményt, sőt kötelező számukra, hogy az Idézők Szurdokában játsszanak meccseket, hiába kerülik messziről ezt a játékmódot.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik pályán játszol több meccset?