18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS:GO Masters: Fogadható meccsekkel jön a rájátszás!

TippmixPro CS:GO Masters: Fogadható meccsekkel jön a rájátszás!

Szerinted kik lesznek a mai győztesek, akik már a vasárnapi döntőre készülhetnek majd?

Eltelt néhány nap az alapaszaksz vége óta, amit persze pihenéssel, de gyakorlással és felkészüléssel is tölthettek a csapatok. Ma este már a TippmixPro CS:GO Masters hajrája kezdődik, jön a rájátszás, ahol az alapszakasz négy legjobb csapata küzdhet meg egymással. Ráadásul ha mindez nem lenne elég, akkor a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar E-sport Szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy a play-off meccsei bekerültek a fogadási kínálatba is.

Délután 4 órától már élőben követhetjük a rájátszást, amit a Budapest Five és az iPon Team Horizon Reapers összecsapása nyit meg, később pedig a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Linkdown játékosai csapnak össze a második elődöntőben. A tét óriási és közelibb, mint valaha, hiszen a győztes 1,5 millió forinttal gazdagodik majd, összességében pedig 6 milliót osztanak szét a bajnokságban.

A papítforma és az alapszakasz azt mutatta, hogy a BP5 magasan a többiek fölött teljesít, míg a BEE szorosan ott lohol a nyomukban. Eddig Bo1-es meccseket játszottak a csapatok, de az eldőöntőben már Bo3-mas összecsapások lesznek, a bronzmeccs és a döntő pedig Bo5-ös formátumú lesz. És pontosan ez lehet a csapatok legnagyobb ütőkártyája. A BP5 ellen is sikerült például a BEE-nek döntetlen kiharcolnia egy pályán, ahogy gubiék sem bizonyultak teljesen verhetetlennek az alapszakaszban.

Bo3-ban a Linkdown és az iTHR is meghúzhatja a váratlant és meglephetik a BEE-t, akár még a BP5-ot is. A vétók már árulkodóak lesznek a meccs előtt. Az alapszakaszban rengeteg Mirage és Inferno volt, de most a rájátszásban sokkal több Overpassra, Dust2-re, akár Nuke-ra és Trainre is számíthatunk.

A TippmixPro CS:GO Masters elődöntőinek menetrendje:

A mérkőzéseken túl pedig továbbra is él a nyereményjáték, ami során egy Noblechairs EPIC gamerszéket nyerhettek. Ne feledjétek, hogy már csak pár napotok van jelentkezni, vasárnap, a döntő után kiderül ki a főnyeremény szerencsés nyertese.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!