A Riot megmutatta Akali és TF Crime City Nightmare skinjeit

A Riot megmutatta Akali és TF Crime City Nightmare skinjeit

A közönségszavazáson első helyet behúzó skintematika akár már a következő hónapban bemutatkozhat.

Pénteken a Riot Games egy újabb fejlesztői videót adott ki, amiben ejtettek pár szót a hamarosan kezdődő Fény Őrző eseményről, illetve értékelték az év skinfelhozatalát. A Romlás már nagyon a Runeterra lakosainak nyakán van, egész területeket nyelt el, de nem áll meg itt a dolog, ugyanis a többi játékra is kiterjed, még a VALORANT teljesen független világában is visszaköszönhet majd. Nézzétek csak meg KAY/O fegyverét ezen a képen...

Na, de térjünk vissza a hivatalos információkhoz; a Fény Őrzői event sok-sok év után egy teljesen új játékmódot hoz végre magával, az Ultimate Spellbookot, mely egy őrült, végsőképesség kombinálós játékmód lesz, itt pedig bővebben is írtunk róla.

Ami talán leginkább újdonság volt a videóban, az Ambrielle Army beszámolója a közönségszavazáson eldőlt skincsaládokról. A Crime City Nightmare skinekre esett a közösség nagy részének választása, a Debonair 2.0 azonban nem sokkal maradt el tőle, így mindkettőt elkészíti a Riot Games. A Crime City Nightmare Akaliról és Twisted Fate-ről már befejezett koncepciókat is megmutattak, íme a képek:





Ezenfelül láthattunk snidteket az új Debonair skinekről is, ezek fejlesztése viszont még elég korai szakaszban van, ellenben Ambrielle nagyon ígéretesnek tartja az univerzumot, amit megelevenítenek.

Végül, de nem utolsó sorban pedig Ambrielle megerősítette, hogy még az idei évben Kayn is kapni fog egy vadonatúj skint, erről azonban még semmilyen tervet nem tudott mutatni, ugyanis annyira korai stádiumban van a fejlesztése.

Te a Crime City Nightmare, vagy a Debonair 2.0 skineket várod inkább?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te a Crime City Nightmare, vagy a Debonair 2.0 skineket várod inkább?