Gaming: Így nézne ki a Moszkva tér The Last of Us stílusban

Gaming: Így nézne ki a Moszkva tér The Last of Us stílusban

Egy magyar digitális művész fantasztikus képpel örvendeztette meg az r/hungary csoportot.

Aki esetleg nem ismerné, a világ legnagyobb közösségi fórumán vagy egy 125 000 tagot számláló subreddit, amelyben kifejezetten a magyarokat érintő témák kerülnek előtérbe. Erre az r/hungary subredditre töltötte fel Bori István, azaz Pityurko digitális 3D alkotását, amelynek a "Széll Kálmán tér The Last of Us stílusban, avagy egy pesszimista jövőkép" címet adta.

A művész a kommentszekcióban reagált néhány kérdésre, így kiderült, hogy kis részletekben készült a kép, nagyjából 10-20 órányi munka van mögötte. A poszthoz a készítője kizárólag a Blender grafikai programot és egy kevés Photoshopot használt. Egyelőre ebben a témában nem készült több kép, de nem vetette el Pityurko annak az ötletét, hogy a jövőben más helyszínt feldolgoz majd.

A művészt megtaláljátok az Artstationön, ahol szerepel neki több alkotása is. A The Last of Us és a The Last of Us 2 az elmúlt évek két olyan meghatározó poszt-apokaliptikus videójátéka, amely tovább öregbítette a Naughty Dog fejlesztőcsapat hírnevét. Elképesztő eladási rekordokat tart az első rész, valamint a folytatása, a PlayStation exkluzivitás miatt bőven megéri csak emiatt a két játék miatt beszerezni egy PS4 konzolt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Képek: Bori István, borítókép: Sony)

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha valamelyik The Last of Us játékkal?