18

Elmúltál már 18 éves?


/
Már virtuális sportokra is lehet fogadni a Szerencsejáték Zrt. kínálatában

Már virtuális sportokra is lehet fogadni a Szerencsejáték Zrt. kínálatában

A hagyományos sportok és az e-sportok mellett már V-sportokra is lehet fogadni Magyarországon legális keretek között.

Vadonatúj digitális termékekkel bővült a Szerencsejáték Zrt. portfóliója, ugyanis bekerült a kínálatba a virtuális fogadás, azaz a V-sport. A játékosok online és a földi hálózatban egyaránt találkozhatnak az innovációval, ami egy teljesen új szintre emeli a sportfogadást. 

V-sport vagy e-sport? Ezek a legfontosabb különbségek!

A legnagyobb eltérés a két digitális térben játszódó sport között, hogy a virtuális sportokat, avagy V-sportokat egyáltalán nem befolyásolják emberi tényezők. Nincsenek játékosok, akik irányítják a virtuális sportolókat, nincsenek technikai nehézségek, nincsen semmilyen akadálya annak, hogy hiba nélkül lebonyolítsanak egy tornát. A számítógépes algoritmusok állítják fel a csapatok közötti erősorrendet, szimulálják le az összecsapásokat, ezért az oddsok kizárólag a programkódokon múlnak. Az e-sportokban van egy vagy több valódi személy, aki irányítja a virtuális világban harcoló játékosokat és csapatokat. Befolyásolja az eredményeket az aktuális forma, a technikai feltételek és még számos tényező, ami a hagyományos sportoknál szintén jelen van.

Az idén 30 éves Szerencsejáték Zrt. június 3-án indította el a csendes próbaüzemet, ami egy hónap leforgása alatt 1 milliárd forintos árbevételt termelt a cég számára.

"A Virtuális fogadás egy hónapja került bevezetésre és azonnali pozitív fogadtatásra talált a magyar játékosok között." - mondta dr. Czepek Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója.

Mivel a V-sportesemények, tornák és bajnokságok nagyon gyorsan pörögnek, ezért minimálisra csökkent a várakozási idő két mérkőzés között. Jelenleg a virtuális futball, a virtuális kosárlabda és a virtuális tenisz került fel a termékkínálatba, ezekre a normál sportokból ismerős kimenetelekre lehet megtenni a téteket.

"A V-sport kiegészítő szerepet tölt be a fogadási kínálatunkban, hiszen független a csapatsportok szezonjától, bármikor fogadható játéktípus és a sportfogadás előszobájaként is funkcionál az új játékosok számára, akik különösebb háttértudás nélkül ismerkedhetnek meg a fogadási mechanizmusokkal." - tette hozzá Horváth Zoltán, a játékszervező sportfogadási vezetője.

A V-sport fogadás elérhető a Szerencsejáték Zrt. földi hálózatában, valamint a Tippmixpro weboldalán. Ha szeretnél többet megtudni a felelős és tudatos játékról, a játékszenvedély problémájáról, akkor mindenképpen keresd fel ezt az oldalt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Metropol)

Kövess Minket!