IEM Köln: Az OG után majdnem a Na'Vi bicskája is beletört az ausztrálokba

IEM Köln: Az OG után majdnem a Na'Vi bicskája is beletört az ausztrálokba

Ma már az is kiderül, hogy milyen formában tud LAN-on játszani az Astralis.

Tegnap pont azt mondtuk, hogy a Renagades számára még az is elsimerésre méltó eredmény, hogy az OG elleni győzelmükkel bejutottak a legjobb 16 közé, innentől pedig arra kell törekedniük, hogy legrosszabb esetben is szoros vereségeket szenvedjenek. Arra azonban nem gondoltunk volna, hogy meg is fogadják tanácsunkat és rögtön belevágnak a közepébe.

A világranglista második helyét elfoglaló Na'Vi ellen játszottak, az ellen a csapat ellen, amelyik nemrég két pályás hátrányból verte el a világelső Gambitet. Ehhez képest, a Renegades játékosain egy percnyi félelem sem látszott. A saját pályájukon tudtak kezdeni, ami minden csapat számára nagy boost lehet, ez a pálya pedig nem volt más, mint Inferno. Az utóbbi 3 hónapban 11 Infernóból 10-et megnyertek, ráadásul olyan csapatokat utasítottak maguk mögé ezen a pályán, mint az OG vagy a Na'Vi.

S1mple-éknek egyszerűen nem volt ellenszere a Renegades ellen, már ami az első pályát illeti. 16-10-es, parádés és magabiztos ausztrál győzelem után azonban felébredt a Na'Vi, eszük ágában sem volt kikapni egy éppencsak HLTV Top 50 csapattól. Dust2-n és Nuke-on már szinte esélyt sem adtak a Renagdesnek, ráadásul utóbbin s1mple persze 30 fölé is lőtte magát.

A 16-10-es Inferno után 6-16-os Dust2 és 4-16-os Nuke következett a Renegades számára és bár elképesztő siker lett volna, ha nyerni tudnak, az 1-2-es vereség a Na'Vi-tól, koránt sem egy rossz eredmény számukra. A tegnapi mérkőzés tökéletesen megmutatta, hogy ha több pályára is fel tudnak készülni úgy, ahogy tették azt Infernóra, akkor bizony jókora eséllyel indulnak a győzelemért, még a Na'Vi-val szemben is.

Az IEM Köln tegnapi eredményei:

  • Liquid 1:2 NiP
  • Gambit 2:1 mousesports
  • G2 2:0 Complexity
  • Virtus.pro 0:2 BIG
  • Furia 0:2 Vitality
  • Na'Vi 2:1 Renegades

Természetesen ma is folytatódik a magyar nyelvű IEM Köln közvetítés az esport1tv Twitch csatornán. Ma is három parázsnak ígérkező mérkőzést láthatunk majd, Sc0rch, SPRAY, STRICKEN, LoyAL, PiciBear és Shane társaságában.

Az IEM Köln mai menetrendje az esport1tv-n:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!