Ingyen DLC-vel érkezik a The Witcher 3 újgenerációs frissítése

Ingyen DLC-vel érkezik a The Witcher 3 újgenerációs frissítése

Meglovagolja a Netflixen futó sorozat körüli hype-ot a CD Projekt RED, a The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs frissítése ebben a témában kap ingyenes DLC-t.

Minden jelenlegi The Witcher 3: Wild Hunt tulajdonos számára teljesen ingyenes extra tartalmakkal kedveskedik a CD Projekt RED csapata. A next-gen, avagy újgenerációs frissítés PS5-re, Xbox Sereis X/S-re és természetesen PC-re érkezik, azonban a felújított látvány mellé jutalmak is járnak a gamerek számára. Az új, nulla forintért megszerezhető DLC-ben olyan plusz kozmetikai elemek rejtőznek, amelyek a Netflixen futó Witcher (Vaják) sorozathoz kapcsolódnak.

Sajnos az ingyenes tartalmak között új küldetésekre és helyszínekre nem számíthattok, de páncélokra, kardokra és más extrákra igen, amelyeket a Netflix sorozata inspirált. A 2015-ben megjelent The Witcher 3: Wild Hunt a mai napig óriási népszerűségnek örvend, amelyhez nagyban hozzájárultak a remek kiegészítők (Hearts of Stone és Blood & Wine), a Gwent e-sport játékká válása, a konzolportok és természetesen a Henry Cavill nevével fémjelzett széria. Az újgenerációs frissítés ingyenes lesz mindenki számára, aki rendelkezik már a játék bármelyik változatával. A maximális élményhez erősen javasolt behúzni a Game of the Year Editiont, mivel a DLC-k tényleg hozzátesznek az alapjátékhoz, bővítik a világot és több tucat órányi szórakozást garantálnak.

Szerintetek Henry Cavill-féle Geraltot össze lehet majd hozni az ingyenes DLC segítségével?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: CD Projekt RED)

Kövess Minket!



Szerinted melyik volt eddig a legjobb Witcher epizód?