Akshan még meg sem jelent, már a következő LoL hősről, "Vexről" pletykálnak

Egyes játékosok szerint a Ruination event egyik artján valójában nem Xayah látható, hanem az új, későbbre tolt yordle mage.

Az idei évre a Riot Games elég jól betáblázta magát hősök kapcsán, persze nem mennyiségre, sokkal inkább koncepcióra értve. 2021-ben is az a céljuk, hogy minden ösvényre kiadjanak egy karaktert, a legfrissebb képviselő pedig Akshan, aki július 22-én fog megjelenni az éles szervereken.

A középső ösvényre szánt lövész több szempontból is újítónak számít; bár képességei hasonlítanak más hősökére, azért a körbelendülést lehetővé tevő csáklyája, és az egyszerre akár több szövetséges feltámasztása nevezhető újdonságnak.

Bár Akshan még nem elérhető, egyes játékosok már a következő hősről beszélnek, aki eredetileg még Akshan előtt jött volna, de a tervezőcsapatnak több időre van szüksége, így végül a Riot megcserélte a sorrendet. A Sentinels of Light esemény kapcsán a Riot kiadott egy videót, melynek végén feltűnik egy art, rajta Rivennel, Shyvanaval és első ránézésre Xayahval, azonban felröppent az elképzelés, miszerint valójában az új hőst láthatjuk.


Forrás: Riot Games

Leakerek szerint az új karakter neve Vex, és azóta még egy art napvilágot látott róla, mely alapján még lehet is, hogy ő az.


Forrás: LoL_Insider

Vex a játék 14. yordle karaktere lehet majd, a Riot elmondása szerint pedig ki nem állhatja a mozgékony hősöket, így túl sok csúszkálásra tőle valószínűleg nem számíthatunk. A Riot Games által megosztott hivatalos art szerint biztosan lesz egy árnyék barátja/formája, ezt láthatjuk a fenti képen is. 


Forrás: Riot Games

És hogy miért tűnik az Árny-szigetek, vagy legalábbis a Romlás stílusában készült hősnek? Nos, Akshan az Őrzőket képviseli, így szerintünk teljesen rendben van, ha a következő hős majd Viego oldalán fog harcolni, egyébként is azt mondta a Riot, hogy az idei év hősei nagyon közel fognak állni majd ehhez a történeti vonalhoz.

Fontos viszont kiemelni, hogy ezek az információk mind csak leakek, pletykák, így érdemes mind az artokat, mind a Vex nevet fenntartásokkal kezelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!