Szerintetek visszatérhet még kennyS a G2-hoz?

Szerintetek visszatérhet még kennyS a G2-hoz?

Nexával volt alkalmunk beszélgetni még az IEM Köln rájátszása előtt.

Bár elsőre, sőt még másodjára is nagyon furcsa volt, amikor a G2 lecserélte kennyS-t, az idő őket látszik igazolni. Nem jöttek azonnal a sikerek, meg kellett értük küzdeniük, de most úgy tűnik, hogy nagyon egyben van a csapat. Zsinórban negyedik versenyükön jutnak be a legjobb 4 alakulat közé, most pedig a végső győzelemre is óriási esélyük van.

Lehengerlő formában játszanak az IEM Köln versenyén, ahol a LAN körülmények is nagy boostot jelenthetnek számukra. Pénteken kezdődik a rájátszás, előtte azonban felkerestük a csapatokat. Magyarországról egyedül az Esport1-nek volt lehetősége elbeszélgetnie a csapat szerb irányítójával, nexával. 

A közönségkedvenc IGL-t a csapat aktuális játékáról, felépítéséről és persze a legendás kennyS-ről fagattuk. Sokan még mindig visszavárják őt a csapatba, hogy ennek mennyi esélye van, azt maga nexa mondja el, akinek magyarhangja ezúttal nem más, mint Magyarország talán legnagyobb G2 szurkolója, Maros "leskisson" Gergő.

Az IEM Köln pénteken folytatódik, akkor már a rájátszással. A G2 szombaton kap majd szerepet, hiszen ők már az elődöntőkben vannak és a vasárnapi döntőért játszhatnak majd a Virtus.pro vagy az Astralis játékosaival.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a 2021-es IEM Kölnt?

  • 48 %
  • 19 %
  • 11 %
  • 4 %
  • 4 %
  • 15 %