Hirdetés

Közel fél milliárd forintért talált új gazdára egy bontatlan Super Mario játék

Ez az összeg ráadásul új rekordot is döntött a videojáték-piacon.

Hirdetés

A Super Mario egyike azon játékoknak, amelyet szerte a világon talán azok is ismernek, akik nincsenek otthon a videojátékokban. A sorozat legelső része még 1985-ben jelent meg, azóta pedig számtalan hivatalos verziója jelent meg rengeteg platformon. Egyik ilyen kiadása a játéknak a Super Mario 64, amelyet a Nintendo 64 konzolra fejlesztettek és adtak ki.

A játék ezen változata most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy vasárnapi, Dallasban tartott árverésen valaki 1,56 millió dollárt, átszámítva 467 millió forintot fizetett ki egy olyan dobozos változatért, amelyet a kiadás évében, 1996-ban gyártottak, és bontatlan állapotban van a mai napig is. Ez az összeg ráadásul új rekordot is jelent, korábban ugyanis soha nem adtak még ki ekkora összeget egyetlen videojátékért sem.

A Super Mario 64 a Nintendo 64 platformra megjelent játékok közül az egyik legkeresettebb cím volt, ráadásul a Super Mario-sorozat egyik úttörőjének is lehet nevezni, ez volt ugyanis az első hivatalos 3D Mario-játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: 444)
Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • KiStAsIdAnI 2 hónapja
    GG
    0 0 Válasz
  • PalFeed 1 hónapja
    Én leszek a legtöbbet kommentelő!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés