Látogass el a MondoConra a hétvégén és szurkolj az IeSF CS:GO VB-selejtező csapatainak

Látogass el a MondoConra a hétvégén és szurkolj az IeSF CS:GO VB-selejtező csapatainak

Szerinted melyik csapat lesz a holnapi győztes?

Nagy nap előtt áll a hazai CS:GO, hiszen holnap pont kerül a 13. IeSF CS:GO világbajnokság magyar selejtezőjének végére. A Nemzetközi E-sport Szövetség versenyére a HUNESZ tagságának köszönhetően juthat el magyar válogatott, vagyis az a csapat, aki a holnapi LAN döntőn az erősebb lesz.

Hiszen a selejtező már nem ma indult. Sok meccset lejátszottak már a csapatok, sok alakulatot láttunk tündökölni, de aztán kiesni, míg végül a két legerősebb, a BP5 és a BEE maradtak. Az eddigi mérkőzések természetesen online zajlottak, de a mindent eldöntő meccs, a döntő már LAN-on, a nyári MondoConon lesz. Szombaton és vasárnapi is sok szeretettel várja a MondoCon a látogatókat, persze a megfelelő egészségügyi intézkedések mellett. A védettségi igazolványokat nem árt bekészíteni, véletlenül se hagyjátok azokat otthon, mert akkor sajnos lemaradtok a tengernyi izgalmas programról. A részleteket itt találjátok.

Az IeSF CS:GO VB selejtezőjének döntőjére déltől lehet majd gyülekezni E-sport színpadnál, míg maga a mérkőzés délután 1 órától kezdődik. A BP Honvéd Five és a Békéscsabai E-sport Egyesület játékosai csapnak majd össze, ám mindkét felállásban lesznek változások az elmúlt hónapokhoz képest.

Értelemszerűen, a versenyen csak magyar játékosok vehetnek részt, így a BP Honvéd Five hazai triója mellé Török "msn" Norbet és Málovics "gabesson" Gábor ugrik majd be. A megváltozott név is azt jelezi, hogy ezen a versenyen nem a megszokott BP5 játszik, hanem a Honvéd játékosával kiegészült BP Honvéd Five. A BEE oldalán pedig már a TippmixPro CS:GO Masters után történtek változások. A holnapi LAN döntőn gubi, er9k, ultra, bodito és Kamion játszik majd, pmk természetesen edzői szaktudásával segíti majd a csapatot.

A tét nem kicsi, Bo5-ben csapnak majd össze a felek, a győztes pedig magára öltheti majd a magyar válogatott mezét az IeSF CS:GO világbajnokságon. Akkor sem kell aggódni, ha nincs lehetőségetek kilátogatni a helyszínre, hiszen a mérkőzést teljes egészében élőben követhetitek majd az esport3tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!