Jöhet a LEC El Clasico, a G2 és a Fnatic ismét harcba szállnak

Jöhet a LEC El Clasico, a G2 és a Fnatic ismét harcba szállnak

Akkor jöhet a klasszikus meccs.

Már hivatalosan is a szezon második felébe lépett a 2021-es nyári LEC. Egyre inkább kirajzolódik a ranglista és lassan már van egy elképzelésünk arról, hogy is néz majd ki a rájátszás. Az látszik, hogy a Rogue és a Fnatic kellemes pozícióból várhatja a hét mérkőzéseit. A G2 számára pedig lehet, hogy jön a vízválasztó, hiszen egy esetleges 0-2 után, akár az is lehet, hogy sokkal közelebb kerülnek, ahhoz hogy kihagyják a finálékat. A dolguk, pedig nem lesz egyszerű, hiszen előbb egy Vitality majd egy Fnatic rangadó vár rájuk.

A Hét meccse: G2 -Fnatic (szombat - 21:00)

Bizony ismét jöhet az örök mérkőzés. Megint találkozik a G2 és a Fnatic, viszont az erőviszonyok alapján most nem Caps csapata az esélyes. Persze a múlt heti két győzelem nagyon kellett már a szamurájoknak és lehet, az ott megszerzett magabiztosság még most is kitart majd. Az egyszer biztos, hogy jó meccset látunk majd.

Persze ezen kívül is vár minket pár igencsak parázs összecsapás. A Rogue, a papírforma alapján nem kapott túl erős ellenfeleket, de ha elhullajtanak egy-egy pontot, akkor a Misfits és a Mad Lions bizony könnyen bejelentkezhet a tabella első helyéért.

Pénteki menetrend

18:00 - Misfits Gaming vs Excel
19:00 - Rogue vs Schalke 04
20:00 - SK Gaming vs MAD Lions
21:00 - Fnatic vs Astralis
22:00 - Team Vitality vs G2 Esports

Szombati menetrend

17:00 - Excel vs SK Gaming
18:00 - Schalke 04 vs Misfits Gaming
19:00 - MAD Lions vs Team Vitality
20:00 - Astralis vs Rogue
21:00 - G2 Esports vs Fnatic (Match of the Week)

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!