Tyler1 most a Mid Challengert tűzte ki célul - A besorolók után Silverben kezdett

Tyler1 most a Mid Challengert tűzte ki célul - A besorolók után Silverben kezdett

A srácot lehet szeretni vagy utálni, de az egyszer biztos, hogy kitartó.

Dzsungelesként 2000 meccs kellett, a felső ösvényre már 1700 is elég volt, hogy meglegyen a Challneger ranglétra. Tyler1 ezzel pedig elérkezett oda, hogy egy újabb kihívást, pontosabban egy új szerepet találjon magának. A héten kiderült, hogy az alfák-alfája, a Chadek legnagyobb Chadje úgy döntött, hogy itt az ideje beugrani a midre. A kezdés persze nem volt túl erős, a besoroló és a még prá meccs után Silver I szinten találta magát. Persze ez érthető, hiszen megtanulni egy teljesen új ösvényt, miközben persze az embernek azért megvan a mechanikai tudása és rálátása, nem túl könnyű.

Persze azóta T1 már tovább lépett és ebben a pillanatban már Gold tetejében játszik. Mint kiderült az olyan ismerős hősökkel, mint Irelia vagy Tristana nagyon jól megy a játék, de azért Fizz, Ekko és Leblanc azért még nem hozott olyan jó számokat.

Jó kérdés, hogy a miden sikerül-e a kihívás, hiszen azért ez nagyon eltér attól a játékstílustól, amit eddig megszokott. Ha pedig sikerül majd a történet, akkor már csak a Támogató marad, mint végső cél. meglátjuk, hogy ott is megtudja-e 'őrizni a nyugalmát' és továbbra is marad a "reformed" úriember.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!