Egy új frissítésben megváltozik némileg a FUT Store és ezt kell tudni róla

A FUTball Fesztivál végéhez közeledve néhány olyan változást eszközölt az EA Sports, amelyek leginkább a FUT Store-t érintik a FIFA 21-ben.

Új kinézet

Július 16-tól kezdődően a FUT Store egy kicsit másképpen fest majd, egyszerre jelennek meg ugyanis a FUT Standard és a Preview (előnézet) csomagok is. Bizonyos esetekben a FUT Pack Standard verziója és az ugyanolyan típusú Preview Pack egyszerre lesz elérhető a FUT Store-ban. Más esetekben csak a Preview vagy a Standard verzió változata látható. Az azonos típusú standard és preview packok ára ugyanannyi FUT coin és/vagy FIFA pont lesz.

A 17. frissítésben könnyen meg lehet majd különböztetni FUT Standard és Preview csomagokat, méghozzá az alábbiak szerint:

  • A FUT Pack neve
  • A Preview csomag neve tartalmazza az „Előnézet” szót.
  • Példa: Prémium arany preview pack

Megjelenik egy preview sáv egy csomagon, amelyet még nem tekintett meg valakit. Az alábbi képen látható, hogy ez hogyan fog kinézni a FUT Store-ban:

A FUT STandard és Preview ugyanúgy fognak működni, mint korábban, így a játékosoknak lehetőségük nyílik sokkal könnyebben kiválasztani, hogy melyik FUT csomagokot szeretnék.

Valószínűségek

Az ugyanolyan tipusú a Standard és a Preview csomagoknál (például Gold) minimális eltérés lehet az esélyeket illetően.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: fifplay.com/fifa-21-store/

Kövess Minket!