A 11.14-es frissítés nyertesei és vesztesei - Így alakultak a győzelmi mutatók

A 11.14-es frissítés nyertesei és vesztesei - Így alakultak a győzelmi mutatók

Van amikor egy frissítés bizony erősen bele tud szólni a metába.

Ahogy az várható volt, a 11.14-es frissítés nem vonult el hatás nélkül. Volt olyan karakter, akinek a győzelmi mutatói több, mint 6 százalékot erősödtek. De olyan is akadt, akinek a nerfek miatt 7 százalék körüli zuhanás volt az osztályrésze. Persze voltak változtatások, aminek az esetében bizony nagyon is jogos volt a nerfelés és ugyan a mutatóinak az esése nagyon durva volt, de így került egyensúlyba. De ezek után lássuk a buffolt és nerfelt karaktereket. Amiről SevagTitizian készített egy nagyszerű táblázatot.

Buff

Ahogy az látható, az Irelia Mini Rework bőven megtette a hatását, mind toppon, mind pedig miden sikerült előrelépni. Kedvenc őrült tudósunk, Dr. Mundo is egy szép szeretet csomagot kapott, aminek a hatására több, mint 5 %-kot ugrott előre, de még ezzel sem éri el az 50-50 álomhatárt. Vélhetően ez persze még változni fog, ahogy az új fegyvertárát sikerül majd pontosan kiismerni. Végül pedig Tham Kench az, aki a legnagyobbat ugrott előre. Már támogató szerepben is nagyot javult, de a top választás az, ami most a leginkább erősödött. Nem csodálkoznánk ha egyre többet látnánk majd profi meccsen is.

Nerf

Itt talán egy hőst érdekes kiemelni, hiszen egyedül Nocturne az, aki hatalmas pofont kapott. Még a Jungle változásai nem is voltak túl erősek, de a Top statisztikái sokat romlottak. Azt viszont nem lehet mondani, hogy teljesen használhatatlan lenne, hiszen azért még mindig 50 % körül alakulnak a számai. Az érdekes az egészben, hogy a változás leginkább a passzívját érintette, de ez már elég volt a zuhanásra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!