Hirdetés

Női játékosokat is lehet majd kreálni a FIFA 22-ben?

A FIFA 22 Pro Clubs egyik nagy úttörő újdonsága válhat belőle, hogyha tényleg létre lehet majd hozni ilyen karaktereket a játékban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Mi a gond a magyar CS:GO-val?

„Ez nem annyiból áll, hogy felmész a szerverre, lelősz X embert és akkor te leszel a legjobb. Ez kb. az 5%-a."

Hirdetés

A játék korábbi részeiben a rajongók csak férfi karaktereket kreálhattak meg saját játékosuknak, és így játszhattak barátaikkal vagy a karrier módban. De ha minden igaz, akkor ez idén megváltozik és az EA Sports legjobban jövedelmező franchise-játékának új kiadásában, már mindkét nem képviselőivel neki lehet vágni a legtöbb játékmódnak a leak szerint.

Egyesek szerint ez egy régóta esedékes kiegészítést jelentene a játék számára, és ezáltal a férfi és a női játékosok ugyanabban a Pro Club-ban játszhatnának, és ez egészen új szintre emelné a játékélményt. Érdekessége a dolognak, hogy az EA Sports korábban már pedzegette, hogy új játékos fejlődési rendszert szeretnének bevezetni a játékba, amely széleskörűbb irányítást eredményezne a „Virtual Pro” fejlesztésében, valamint az online játékot is magasabb szintre emelné.

Ne felejtsük el az EA Sports egyre inkább nyit a női futball irányába, nem is olyan rég a FIFA 16 volt az első olyan játék a sorozatban, amelyben női játékosok szerepeltek, és azóta számos válogatott, mint például Anglia, az Egyesült Államok, Németország, Franciaország és Brazília is bekerült a választható csapatok közé. Bár a FIFA rajongók egy rétege nincs kibékülve a női labdarúgással, de előbb utóbbi biztosan megjelennek majd a női futball klubok is a játékban, így nem lenne meglepő, ha már most is újítanának a fejlesztők.

Emellett továbbá arról is pletykálnak, hogy az Arsenal korábbi angol sztárja Alex Scott, valamint a Sky Sports és a BBC szakértője és műsorvezetője lesz az első női kommentátor a közelgő játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Borítókép forrása: digitaltrends.com

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • m4rk007 1 éve
  Női uralom
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
 • BenceGod 1 éve
  Női foci vs Férfi foci xdd
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 éve
  Én leszek a legtöbbet kommentelő!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés