Kolor: Kész vagyok küzdeni a céljaimért

Kolor: Kész vagyok küzdeni a céljaimért

Szerintetek hol folytathatja majd kolor?

Nem találtuk a szavakat, amikor néhány nappal ezelőtt a német cowana Gaming a semmiből jelentette be a CS:GO csapatának kukázását. Ebben az alakulatban játszott idén május óta Domoszlay "kolor" Ádám is, ráadásul egyre szebb eredményeket értek el és kitartóan meneteltek ESEA-n.

A cowana mégis arra az elhatározásra jutott, hogy bár fájó szívvel, de elengedik játékosaikat. Részletekbe nem bocsátkoztak, de az kiolvasható soraikból, hogy nem a játékosokkal, nem az eredményekkel volt gondjuk. Benne van a pakliban, hogy anyagi okai lehettek a CS:GO csapat megszűnésének. A cowana a későbbiekben ígért tájékoztatást a szervezet új irányvonaláról.

Több játékos, köztük kolor is megszólalt azóta és úgy tűnik, hogy az ötös nem marad együtt. Külön utakon folytatják, mindenki más-más csapatot keres magának.

"Ahogy azt páran már észrevettétek, elváltak útjaink a cowana Gaminggel. Csakis a legjobbakat tudom nekik kívánni, nagyszerű szervezet, tele valóban értékes, törődő emberekkel. Korábban nem tettem meg mindent azért, hogy elérjem a céljaim, ez azonban megváltozott mióta csatlakozhattam a srácokhoz. Sokat dolgoztam a hozzáállásomon, a kitartásomon és persze az ingame teljesítményemen is. Kész vagyok küzdeni a céljaimért." - írta kolor friss Twitter bejegyzésében.

Kolornak tehát esze ágában sincs feladni, folytatja karrierjét, de hogy hol, azt egyelőre nem tudni. A magyar közösség persze tárt karokkal várja őt vissza a Budapest Five-hoz, ahol továbbra is hiányzik egy ötödik játékos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!