LoL: Csak 208 RP-t kell kicsengetni az egyik hőskinézetért

LoL: Csak 208 RP-t kell kicsengetni az egyik hőskinézetért

Ismét leárazott néhány skint a Riot Games, amelyeket érdemes behúzni a következő napokban.

A nagy nyári esemény új történetekkel, rengeteg ajándékkal és Vexszel, a következő LoL hőssel kápráztatja el az idézőket. A Sentinels of Light egy jól összerakott, a Spirit Blossom hagyományaiból építkező event lett, azonban nem mindenkit vonzanak ezek a kattintgatós, grindolós dolgok. Vannak olyan játékosok, akik csak a heti League of Legends akciókra várnak, amelyekkel tovább bővíthetik a gyűjteményüket. Nekik lehet érdekes, hogy a következő egy hétben mely skineket tudják olcsóbban beszereznie.

A szokásoktól nem tér el ezúttal sem a Riot, ami azt jelenti, hogy öt hős kapott 30-60% közötti kedvezményeket. Kizárólag RP-ből tudjátok olcsóbban megvenni ezeket a karaktereket, kék esszenciából ugyanannyit kell értük kifizetnetek.

  • Mordekaiser - 234 RP (-60%)
  • Sylas - 585 RP (-40%)
  • Qiyana - 488 RP (-50%)
  • Kindred - 983 RP (-30%)
  • Udyr - 234 RP (-60%)

Mordekaiser szituációs megoldásként működhet topon és a dzsungelben is, azonban nem kell vele komolyan számolni a jelenlegi kompetitív metában. Udyr megkapta a nerfeket, szépen vissza is esett a teljesítménye. Kindred eddig sem zavart sok vizet, de bármikor elő lehet húzni, ha kell egy második ADC a csapatba, aki a dzsungelből érkezhet meg a harcokba. Qiyana a gyengítések után szinte teljesen eltűnt, azonban Sylas abszolút a legjobbak közé tartozik. A láncokkal csapkodó mágust midre és topra egyaránt lehet vinni, sőt a dzsungelben is megállja a helyét.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)
Galéria

Kövess Minket!



Te mennyit költöttél eddig a Fortnite-ra?