Hirdetés

LoL: Piros pont a Riotnak, megkönnyítik az Őrzők felemelkedése előrehaladását

Rájött a Riot, hogy a grindolás nem túl szórakoztató.

Esport1 Podcast

Heti Hármas! Zajlik a LoL Worlds, jön a CS:GO Major és Deadpool 3 trailert is kaptunk

Hirdetés

Egészen augusztus 10-éig a League of Legends kliensén belül minden a Sentinels of Lightról, azaz Az Őrzők felemelkedése eseményről szól. A nagy nyári projektje a Riot Gamesnek vegyes érzéket kelthet a játékosokban. A kreatív történetmesélés, Vex megjelenése, az elejtett poénok és a rengeteg ingyenes jutalom természetesen egy kedves gesztus a fejlesztők részéről. Ami továbbra is szúrja azonban az idézők szemét, hogy rengeteget kell játszani ahhoz, hogy a történet előrehaladjon, ezzel megszerezhetőek legyenek az extra tokenek és emote-ok. A Riot észlelte ezt a problémát, ezért kidolgozták a választ, ami hamarosan élesedik a szervereken.

Ismétlődő küldetés 600 extra pontért

A Sentinels of Light során pontokat kell gyűjteni, amelyeket kiiktatásokért, támogatásokért, rálátási pontszámokért és még rengeteg más dologért kaptok. Ezeknek a halmozása lassú, egyben nem túl szórakoztató feladat. A folyamatos játékról, azaz a grindolásról szól az egész. A Riot Games ezért kitalálta, hogy egy ismételhető küldetést vezet be, amelyet az Idézők szurdokában, ARAM-on vagy TFT-ben megvívott mérkőzésekkel lehet teljesíteni. Minden játékmód tehát beleszámolódik az előrehaladásba, amelynek végső jutalma 600 pont, ami az Őrzők felemelkedése jutalmainak megszerzését gyorsítja meg.

Az új küldetés július 22-én kerül be a LoL kliensébe, egészen augusztus 10-éig teljesíthető lesz akár több alkalommal is.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Kép és borítókép: Riot Games)

Te vettél már RP-ből új Őrző hőskinézetet?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés